Az sértő megjegyzés a vezetéstechnikai tanárom részéről, hogy "kettyós" vagyok?

És ha igen?
Mit érsz el vele, ha megsértődsz rá?
Vezetni megtanulni jársz hozzá. Ha hülyeségeket csinálsz vagy totál fogalmatlan vagy, akkor kioszt. Az, hogy konkrétan milyen szót mond rád, az mellékes. Végső soron nem trágárkodott.

Szerintem kicsit az, de azért fontos a kontextus is.
Ha haveri viszonyban vagytok, akkor beleférhet.

Ezt lehet viccesen, kedvesen és bántóan is mondani.
Sokat ne foglalkozz vele szerintem, en 3 jogsit csinaltam, az utóbbi kettőt ugyan annál az oktatónál. Na ö minden volt csak kedves nem, mégis meglett elsőre minden.
Amígy nem lép át egy bizonyos határt az ilyen tipusú oktató, addíg fogd fel úgy, hogy kapsz gratisba egy hülyék kezelése alapszintű traininget is.

Mi a kérdés? Annak idején velem is ordibált az oktatóm. De akkor mi van?! Ahelyett hogy itt picsogsz és kiírod megadból, próbáld meg valahogy megerősíteni az érzékeny pici lelkedet és ne a szívedre venni! Ha másképp nem megy keress egy pszichológust! Nem bántásból írom.
Azt is értem, hogy változnak az idők. Bennünket még iskolában vert a tornatanár ha fegyelmezni akart. Manapság már olyan öntudatos személyiségi jogok vannak, hogy ha a tanár csúnyán néz a 10 éves gyerekre, már megy a feljelentés. Sőt ma már a diák veri a tanárt büntetlenül. Még mielőtt azt hiszi valaki, hogy valami öreg nyugdíjas tata vagyok és amit leírtam az 50-es években volt, hanem a 2000-esben történt.

Igen, ez sértő.
Nem tudom miért, de ez a szakma vonzza az agresszív bunkókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!