Miért nézik le sokan azt, akinek Suzuki autója van?
Nekem is volt három Suzuki swiftem, két régebbi, egy 96-os 2001-es és egy 2005-ös és mindegyiket szerettem. Sokan megszóltak,hogy Suzukim van és azt is mondták,hogy ők még akkor sem ülnének bele ha ez lenne az egyetlen kocsi a világon.
Mire jó ez a viselkedés? Ilyen jelzőkkel illettek,hogy négykerekű koporsó,mert törik mint egy kartonpapír. Ha Mercit vettem volna vagy BMW-t akkor nem szóltak volna semmit? Mert az olyan természetes,hogy van aki teheti? NNEM a trabant udódja a Suzuki és nem valami pocsék népautó. Én is tudnék jelzőkkel illetni egyes autó márkákat,de nem teszem mert lennének akik megsértődnének.
Érdekes, hogy nagyjából 10 évig nem is írtam ide semmit, na mindegy, megteszem.
Nekem is Swiftem van, tudnék mesélni, meg is teszem.
17 éves voltam ( két éve ) első autóm ( mint a második is ) egy régi Swift volt, iskolába azzal jártam ( mint most ) folyamatosan jöttek a beszólások, "hehe szutyokija van " " szia, jó reggelt indult a szutyoki?" ezek mindennapossá váltak, nem érdekelt, egyszer vágtam vissza, hogy " megvetted már a bérletet" márha ez visszavágás, szerintem nem, de na, ennyi telik tőlem.
Ügye eljött az idő amikor megjelenik a BMW-s osztálytárs, fél évre rá.. jöttek ismét a piszkálások, " mennyééél versenyt a Petivel, csak kettesig kapcsol" meg a hasonló korosztályos dolgok. Telt múlt az idő, csak tűrtem,
Osztálykirándulás a város szélire, oldja meg mindenki ahogy akarja... persze addigra már a BMW-s osztálytárs kiiratkozott sokak vesztére. Maradtam én, van 10 emberke lerohant, hogy "vigyél ki" mire én, hogy, "-csak nem gondoljátok, hogy beültök egy Swiftbe?! és ha meglát ismerős, ezt soha nem vakarjátok le, hogy Suzukiba ültök" jöttek a ostoba válaszok
"á csak a partig kellene" itt mondtam, hogy nem akarok senkinek gondot, meg megalázott helyzetet, megyek egyedül. Mentem is. Azóta én vagyok a genyó Swiftes.
Persze meg kellett válnom a kocsitól, lyukas volt az alja, de olyan mint a szita. De lett másik pont ugyan olyan régi.
Volt próbálkozásom Opelba, Mazdába is, de engem a Suzuki fogott meg, egyszerű mint a faék, van aki azt szeretni.
19/F
1.3-as swit-el oda vertem az 1.9es audi-t persze tegyük hozzá, hogy 180-nál levillogott, hogy ő beelőzne. :)
Ja igen, ki volt pakolva az egész kocsi, meg 100as benzin volt benne, fogyasztott vagy 10-et 100-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!