Miért nézik le sokan azt, akinek Suzuki autója van?
Nekem is volt három Suzuki swiftem, két régebbi, egy 96-os 2001-es és egy 2005-ös és mindegyiket szerettem. Sokan megszóltak,hogy Suzukim van és azt is mondták,hogy ők még akkor sem ülnének bele ha ez lenne az egyetlen kocsi a világon.
Mire jó ez a viselkedés? Ilyen jelzőkkel illettek,hogy négykerekű koporsó,mert törik mint egy kartonpapír. Ha Mercit vettem volna vagy BMW-t akkor nem szóltak volna semmit? Mert az olyan természetes,hogy van aki teheti? NNEM a trabant udódja a Suzuki és nem valami pocsék népautó. Én is tudnék jelzőkkel illetni egyes autó márkákat,de nem teszem mert lennének akik megsértődnének.
Tudom most mindenki,aki majd olvassa ezt a választ azt hiszi majd,hogy én se vagyok különb a "suzuki szidóktól".
Viszont!Nekünk is suzukink van!Bár már elég régi és le kéne cserélni,de igen jó autó.Biztonságos is mert volt már egy balesetünk vele és az előző gazdája is ütközött már vele.A kocsi is egész jól kibírta és a benne ülőknek se esett semmi baja.Ez a lényeg nem?Jójó egy Volvoval nem lehet összehasonlítani,de ugyan kinek van pénze manapság ilyen drága autókra?Nekünk nem...és gondolom a suzukit vásárolóknak sem.
Szóval az a véleményem,hogy aki ilyet mond az elsüllyedhetne szégyenében,mert csak nagyzol.A suzuki igenis jó kocsi!Japánból származik,bár mostmár hazai termék,nem eszi a benzint,mint mondjuk a BMW,de még sorolhatnám és nem mellesleg megfizethető az ára.Szóval,aki ilyet mond arra magasról kell szarni.;)
Akinek nem tetszik a suzuki az huzzon a sunyiba!!!
Nekünk swift sedan van és nagyon jó autó! Ha lecseréljük pár éven belűl, akkor lehet az enyém lessz és akkor lessz rajta egy kis átalakítás! :D Ha nem tetszik a suzuki járj busszal vagy gyalog!
kedves előző, tipikus hülye suzukis lehetsz :)
mi az, h ha nem tetszik akkor járj busszal? ha nem tetszik nem busszal fogok járni, hanem veszek egy másik autót ami nem suzuki :) a másik meg h ha nem tetszik huzzak a sunyiba? talán a véleményünket az leírhatjuk nem? balesetmentes közlekedést kívánok, bár ha baleset ér akkor is lefogadom, h te leszel a hibás
ha az egyik oldalt nézem, mindenkinek van valami kedvence, én speciel "golfb.zi" vagyok, főleg a kettes nálam a favorit:D
itt leszögezem h 16F vagyok
De én sem szeretem a sutyukikat. Teljesen megnemtámadható indokot nem tudok mondani hogy miért, csak annyit, hogy hasonlítsátok össze egy kettes Golffal...
Árban szinte ugyanaz, egy 1.6D-vel 5 literes fogyasztással kimegyek a világból, nem kell őket állandóan javítani, de ha kell is potom pénzért kapsz alkatrészt hozzá, meg még jobban is néz ki. Főleg ha egy tuningolt példányról beszélünk. :D
előzőre válasz: egészségedre.
de ha rendesen elolvastad volna én 1.6D-ről beszéltem, nem 1.8GTI-ről. Különben meg "odaverhetsz", majd a benzinkúton megbeszéljük, csak én oda ritkábban járok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!