Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lenne egy kérdésem? Suzuki...

Lenne egy kérdésem? Suzuki Ran robogó: hidegen, melegen, egy rugásra indul, önnindítóval viszont csak teljesen üzemmelegen, Most kapott új :csapágyat, szimeringet, tűgörgőt, dugó, krómgyűrű, csapszeg, egy komplett motorfelújítást.

Figyelt kérdés

egyébként most rakat össze pár napja, legelőször beindult hidegen is önindítóval elmentem 25-30km/h -val bejáratni kb 20km mentem és előjött ez a hiba

létezik hogy már is megette az új gyűrűt?

2011. okt. 26. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez kompresszió hiba. Mérd meg!
2011. okt. 27. 08:28
 2/7 A kérdező kommentje:

sajnos annyira be van burkolva hogy még a gyertya cseréhez is le kell venni az oldal idomot, az a gond mire leszedek

mindent lehűl a motor, és úgy tudom hogy a kompressziót melegen kell mérni

2011. okt. 27. 10:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert nem nicasilos perselyű hengert nem gyűrűzünk. Gondolkozz már ember, nem csak a gyűrűk kopnak ám! Ha csak azokat cseréled és elkezdenek kopni, ugyan úgy nem tömítenek majd semmit, szóval adtál a szarnak egy pofont...
2011. okt. 27. 14:14
 4/7 A kérdező kommentje:

Ahoz képest hogy a szarnak adtam pofont, kb 10 robogónál csináltam ugyan ezt és mind jó lett, volt olyan hogy dugótörött szétmart polini hengert furattam fel (((nyilván a fúráskor lejön a nicasil bevonat))) és mégis jó lett!

Egyébként pont ezért kérdeztem, mert eddig mindegyik motor amit csináltam jó lett. Ja amúgy mikor tuningból felfúrják

a robogók hengerét akkor is lejönn a nicasil bevonat, mégi sokszor jobban megy a motor mint előtte. Amúgy meg te vennél egy új hengert egy 1984-es robogóra ,nem ér anyit az egész motor

Ez a suzuki ran már volt egyszer fúrva és direkt azért addtak króm gyűrűt mert az olyan kemény hogy elmegy nikasil réteg nélkül is .

2011. okt. 27. 16:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Minek kellene új hengert venni? Fúrni kell. Ha meg már nem lehet, akkor sem az újat vesszük meg, hanem a bontottat.
2011. okt. 27. 18:54
 6/7 A kérdező kommentje:
ez már volt fúrva túlméretes dugót, gyűrűt vettem bele de a henger karcmentes volt. De amúgy ha felfúrod a hengert ugyanúgy lejön a nikasil mert azcsak egy vékony réteg a henger falán legalábbis én így tudom (javítsatoki ha nem így van) DE MA MENTEM VELE EGY KÖRT ÉS MEGJAVULT INDUL ÖNINDÍTÓVAL IS,AZÉRT KÖSSZ A TANÁCSOKAT
2011. okt. 27. 19:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Jó, de a robogók nem nicasilosak. Inkább a 125-ös sportok.
2011. okt. 27. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!