Lenne egy kérdésem? Suzuki Ran robogó: hidegen, melegen, egy rugásra indul, önnindítóval viszont csak teljesen üzemmelegen, Most kapott új :csapágyat, szimeringet, tűgörgőt, dugó, krómgyűrű, csapszeg, egy komplett motorfelújítást.
egyébként most rakat össze pár napja, legelőször beindult hidegen is önindítóval elmentem 25-30km/h -val bejáratni kb 20km mentem és előjött ez a hiba
létezik hogy már is megette az új gyűrűt?
sajnos annyira be van burkolva hogy még a gyertya cseréhez is le kell venni az oldal idomot, az a gond mire leszedek
mindent lehűl a motor, és úgy tudom hogy a kompressziót melegen kell mérni
Ahoz képest hogy a szarnak adtam pofont, kb 10 robogónál csináltam ugyan ezt és mind jó lett, volt olyan hogy dugótörött szétmart polini hengert furattam fel (((nyilván a fúráskor lejön a nicasil bevonat))) és mégis jó lett!
Egyébként pont ezért kérdeztem, mert eddig mindegyik motor amit csináltam jó lett. Ja amúgy mikor tuningból felfúrják
a robogók hengerét akkor is lejönn a nicasil bevonat, mégi sokszor jobban megy a motor mint előtte. Amúgy meg te vennél egy új hengert egy 1984-es robogóra ,nem ér anyit az egész motor
Ez a suzuki ran már volt egyszer fúrva és direkt azért addtak króm gyűrűt mert az olyan kemény hogy elmegy nikasil réteg nélkül is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!