Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A jogosítvány megszerzéséhez...

A jogosítvány megszerzéséhez hány órát kellett vezetned a forgalomban, mielőtt vizsgára mentél?

Figyelt kérdés
30 óra a kötelező, az oktatóm szerint meg az átlag ember 80 órát vesz, mielőtt vizsgára megy, szerintem csak le akar húzni anyagilag.

2020. jún. 17. 11:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Én egyébként annyit tudok még hozzátenni, hogy ez majd úgyis alakul, és az oktatód is látja rajtad, hogy mennyire vagy vizsgakész. Nekem kb. 10 órával a vizsga előtt szólt, hogy be kéne lassan fizetni, és szerez időpontot, de hát mint tudjuk, kb 2 hónappal előre kapsz csak időpontot Budapesten. 100%-os felkészültségi szinten sose leszel, de ha azt érzed, hogy megvan a minimális óraszám, és biztonságosan vezetsz, akkor simán mehetsz vizsgázni.
2020. jún. 20. 23:40
 22/28 anonim ***** válasza:
#19: Előző vagyok. Ez egy pesti cég, itt is 29+1 órát írnak: [link]
2020. jún. 20. 23:41
 23/28 anonim ***** válasza:

Igen, közben én is utána néztem, nekem még 40 volt. De mindegy igazából, nekem nagyon nem volt elég. 15 óra után mentünk ki először a forgalomba, illetve volt egy 4 hónapos kihagyásom, utána folytattam.

Lényeg, hogy ha a kötelező óraszámot levezetted és megvan a km szám is, akkor vizsgázhatsz. Persze az oktatód jobban látja, hogy kell-e még neked óra vagy sem. Igazából neki teljesen mindegy, hogy téged húz le vagy mást, mert ha te nem vezetsz, majd vezet más helyetted.

2020. jún. 21. 00:02
 24/28 anonim ***** válasza:

40 órát vettem. Az oktató már az elején figyelmeztetett, hogy 30 óra nem lesz elég, parkolni csak a 25.-30. órák környékén kezdtünk el. Érdekes módszerrel tanított: először fokozatosan vitt ki a forgalomba, majd mikor jobban éreztem az autót működés közben is, akkor vitt csak parkolókba, rutinpályákra.

2 éve van jogsim.

20F

2020. jún. 25. 20:04
 25/28 anonim ***** válasza:
91%
Na én ma vizsgaztam me masodjara. Sikerult.nem vagyok ra buszke, de a vizsgakkal egyutt 88 ora volt. 26/F
2020. jún. 30. 01:14
 26/28 anonim ***** válasza:

Annyira egyén függő ez,valaki 0-ról kezdi,akkor űl először kocsiba,van aki már tud vezetni és úgy kezdi,oktató függő is mennyire tanít jól,stb... 2 ember se egyforma..

Szerintem 40+reális.

Én úgy vettem észre saját tapasztalat alapján nagyobb részbe oktató függő,ő mikor érzi azt hogy vizsga képes vagy,(vagy már úgy van vele elég pénzt fizettél neki órára)

Akkor le jelent magától és akkor simán picit képes is segíteni.De van olyan is mikor a tanuló szembe megy az oktatóval és ő bizony azt mondja 30orával megyünk,tanuló dönt ő fizet,de ez lehet rajta kívül senkinek se jó,aztán vizsgán simán lehet belenyúlas és úgy veszel pár + órát..Szóval ez nagyon oktató függő is.Szerintem oktatóra kell bízni,és akkor baj nemlehet..

2020. jún. 30. 05:55
 27/28 anonim ***** válasza:

26-os ez tenyleg igy van. Nagyon sok tanulo ugy all az egesznjogsiszerzeshez, mint egy gyors folyamathoz, baromi nagy az onbizalmuk a semmire, aztan jon az elso vizsga es megbuknak. Addig semmikepp nem menjen vizsgazni senki, amig az oktato nem ugy latja. Es ez valoban egyenfuggo. Pl egy 17 eves srac velhetoen gyorsabban tanul, mint egy 50+os ferfi/nő. Mas az elethelyzete, kepessegei, ez termeszetes. Nekem eleg szakaszos volt a forgalmitanulas kozbeiktatott hosszabb tavu kulfoldi kintletek miatt, igy nekem a 61. ora volt az elso vizsga, sajnos buko. Megfordulasnal rament a jobb elso kerek a szegelyre. Jott a covid, kimaradt 4 kerek honap. Junius elejen kezdtem ujra, ugy, hogy a bukott januari vizsgam ota semmit nem vezettem. Vettem 26 pluszorat. Tegnap 7 hibaponttal, de atmentem. :) Nincs 2 egyforma egyen, es nincs 2 egyforma vizsgaszituacio sem. Ilyen mazlim sose volt. Talan a legkonnyebb vizsgautat huztam, parhuzamos jobbra elore parkolassal es y megfordulassal. Valahogy arra az 50 percre eltűntek a bringasok is.

Hinni kell benne, hogy sikerul. Ha kerdeseid vannak ne felj megkerdezni az oktatod. Engem a vizsgautak levezetese utan mindig elvitt olyan altalam bonyolultnak tartott helyekre, amikre mondtam, hogy beneztem.

2020. jún. 30. 08:14
 28/28 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát! :) Végül 46 óra vezetéssel az első vizsgán átmentem, nagyon boldog vagyok!
2020. aug. 17. 09:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!