Nem válaszol az autósiskola??
Gondolom nem a világ végén van az autósiskola, hanem ott helyben a településen vagy 20 km-en belül, ami autóval kb nagyon max fél óra. Mivel írtad hogy : -> " B125 jogsiról lenne szó, árba itt találtam a legjobbat, 66-ból meglenne. " Gondolom fillérb***ásról van szó, (nem tudom szebben írni sorry) ezért a telefonhívás ahelyett, hogy -> "Bemennél talán"?
De most őszintén... Néztem én is C-D-CE kategóriáknál az autósiskolák honlapjait, de én vettem a fáradtságot, és bementem és beiratkoztam azonnal ott helyben. Kifizettem az elmélet díját kapásból, mire haza értem ott volt e-mailben az e-titánra való regisztrálás... És ez 2 óra leforgása alatt.
Komolyan ennyire pénztelen, fillérba**ók a magyar emberek (is)? Vagy csak ennyire kényelmesek (inkább lusták, mert a lusta semmit nem csinál, a kényelmes meg ha nem muszáj, akkor semmit)?
Menj be, és iratkozz be.
Ezt a posztot meg fogom mutatni a kollégáimnak a jövőhéten, legalább meglesz a Hétfői téma.
Mivel a jelentkezés csak online van, így biztos, hogy valami kis magánvállalkozás, és épp tanulóautóban oktatott mikor felhívtad, így az sem kizárt, hogy azt a pár órára is nyűg lesz majd időpontot szerezned.
Én is szinte full interneten intéztem mindent, egy alkalommal kellett csak bemennem, a Kresz vizsgaidőpontot megbeszélni, és aláírni a jelentkezést, de nekik legalább volt irodájuk, és olyan emberük, aki csak az ügyfelekkel foglalkozik. Sajnos itt az olcsó húsnak híg a leve elv valósult meg.
Amúgy lehet érdemes lenne várnod kicsit, mert márciusig amúgy sincs motoros oktatás, és ha lehet hinni a pletykáknak, akkor az új kresztervezet szerint még ennél is olcsóbban megúszhatod, ha elég neked egy 125-ös robogó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!