Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem válaszol az autósiskola??

Nem válaszol az autósiskola??

Figyelt kérdés
Online jelentkeztem először hozzàjuk, 2 napig vártam majd felhívtam őket. Akkor küldtek egy papírt, hogy töltsem ki scanneljem be majd küldjem vissza. Ezt kedd reggel meg is tettem, azóta se kép se hang. Keressek már most másik iskolát? B125 jogsiról lenne szó, árba itt találtam a legjobbat, 66-ból meglenne.

ma 10:45
 1/7 kutyafule4 ***** válasza:
100%
Magyarországon a legtöbb helyen az van, hogy ha te akarsz valamit (akkor is ha te fizetsz) neked kell b*szogatni őket. Hívd fel őket hétfőn, hogy miafasz.
ma 10:57
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

Gondolom nem a világ végén van az autósiskola, hanem ott helyben a településen vagy 20 km-en belül, ami autóval kb nagyon max fél óra. Mivel írtad hogy : -> " B125 jogsiról lenne szó, árba itt találtam a legjobbat, 66-ból meglenne. " Gondolom fillérb***ásról van szó, (nem tudom szebben írni sorry) ezért a telefonhívás ahelyett, hogy -> "Bemennél talán"?

De most őszintén... Néztem én is C-D-CE kategóriáknál az autósiskolák honlapjait, de én vettem a fáradtságot, és bementem és beiratkoztam azonnal ott helyben. Kifizettem az elmélet díját kapásból, mire haza értem ott volt e-mailben az e-titánra való regisztrálás... És ez 2 óra leforgása alatt.

Komolyan ennyire pénztelen, fillérba**ók a magyar emberek (is)? Vagy csak ennyire kényelmesek (inkább lusták, mert a lusta semmit nem csinál, a kényelmes meg ha nem muszáj, akkor semmit)?

Menj be, és iratkozz be.

Ezt a posztot meg fogom mutatni a kollégáimnak a jövőhéten, legalább meglesz a Hétfői téma.

ma 11:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Xdddd azt vágod, hogy az van a hivatalos oldalukon, hogy jelentkezés kizárólag online. Nem a fillérb@szásról van itt szó, de miért legyek a pénztárcám ellensége ? A kresz tanfolyam mindenhol ugyanaz online-> majd vizsga. A 3 db gyakorlati óra miatt meg mit választgassak? 1 hónap az egész képzés max. 2. De mindegy átmegyek máshova, ahol 80 körül van, nem az a pár tíz ezer fog földhöz vágni. Engem a kiszolgálás minősége akasztott ki
ma 11:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Mivel a jelentkezés csak online van, így biztos, hogy valami kis magánvállalkozás, és épp tanulóautóban oktatott mikor felhívtad, így az sem kizárt, hogy azt a pár órára is nyűg lesz majd időpontot szerezned.

Én is szinte full interneten intéztem mindent, egy alkalommal kellett csak bemennem, a Kresz vizsgaidőpontot megbeszélni, és aláírni a jelentkezést, de nekik legalább volt irodájuk, és olyan emberük, aki csak az ügyfelekkel foglalkozik. Sajnos itt az olcsó húsnak híg a leve elv valósult meg.

Amúgy lehet érdemes lenne várnod kicsit, mert márciusig amúgy sincs motoros oktatás, és ha lehet hinni a pletykáknak, akkor az új kresztervezet szerint még ennél is olcsóbban megúszhatod, ha elég neked egy 125-ös robogó.

ma 12:13
 5/7 A kérdező kommentje:
#3 csak robogóra adják meg? Mert nekem rendes 125 ccm motor van? Érdemes így várni a rendeletre ?
ma 12:26
 6/7 anonim ***** válasza:
A híresztelések szerint ez lesz, hogy csak automatára adják, de nem kell se Kresz, se forgalmi vizsgát tenni, csak valami gyakorlati képzésen részt venni. De ezek csak kiszivárgott tervek, még nem mondanak semmi konkrétat. De ha mindenképpen váltósat szeretnél, akkor valószínűleg nem érdemes várnod.
ma 12:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Természetesen ez nem ugyanaz a dolog mint az A1, vagy a B125(vagy A1B), ez egy köztes dolog, ha valaki szeretne 125-ös robogót vezetni B-s jogsival, mint ahogy néhány környező országban is lehet, de feltételekkel.
ma 12:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!