Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Varga Tibor a Autovizsgalat.hu...

Varga Tibor a Autovizsgalat.hu frakció vezetője, miért folytat lejárató kampányt a szívó motorok ellen?

Figyelt kérdés

Úgy látom, kommentben is többen jelezték, hogy Tiborunk ellenséget képet próbál kreálni a szívó motorokból.

Talán a szívó motorral szerelt autókat Soros pénzeli? Ez veszélyes!

https://www.youtube.com/watch?v=Eq2W-jWdHK4

#motor #kampány #Tibor #szívó #karakter gyilkosság
ma 06:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Elég sokat ferdít a bástya(mehetne autós propagandistának). Neki az az érdeke, hogy legyen munkája. A laikusok pedig lehet el is hiszik, hogy egy bevált szívó benzines mpi motorral, ugyan annyi bajod lesz, mint egy feltöltött közvetlen befecsis dízellel/benzinnel. Sőt szerinte az 1.0 ecoboost sem annyira rossz. Sőt! Így talán könnyebb neki, bármilyen autót rásózni egy átlagos felhasználóra.
ma 07:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Láttam elég sok vidijüket, és eddíg nekem nem ez jött le. Direkt megneztem a videót, és annyit mond az ember, hogy "egy keves kilometeres szívó benzinessel is meg lehet járni".

Emlekszem a civic 1.8 140 lovas motorját dícserte pl.

És családi pelda is van erre, egy 35 000 km-t futott 3 hengeres szívó benzin 54 lovas csoda hyundai i10-nek szetborult a motorja nálunk. (2. tulajok voltunk, az auto 4 éves)

ma 07:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Gondolom ő az is, aki habzó szájjal szidja az olcsón dolgozó vidéki szervizeket.

Drágát vegyél, és üzemeltesd erődön felül.

Mintha ismerős lenne az elmélet a devizahitelből....

Ezek ilyen zs. kategóriás elmélettel bíró emberkék, egyfajta igény a szappanná válásra.

ma 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!