A KDNP szavazók hogyan teszik helyre magukban a Fidesz kicsit sem keresztényi dolgait (mint a lopás)?
Tanálnak a "Szent Mesekönyvükben" egy ide vonatkozó passzust, amit a kornak megfelelően lefordítanak a mai világ eseményeire, majd IstenJézusazÚr, vagy ki az áldását adja rá, és minden okés lesz.
Ha valaki még így is kekeckedik, akkor ismét elmagyarázzák neki, hogy ő olvassa rosszul/félre a "Szent Mesekönyvet", ő a hibás, ha nem tudja megfelelően értelmezni a szavakat, mondatokat.
A templomokban elmagyarázzák nekik ezt is, ott pontosan megmondják kire kell szavazni.
Sajnos katolikus iskolába jártam, tudom miről beszélek, az egyház az orbáni maffiaszervezet szerves része
“ Sok szavazatot hoznak?”
Hát a kérharmadot sem véletlenül hozták össze, szóval persze hogy sokat. De nézz be egyszer egy templomba és meglátod milyen sok agyalágyult járkál oda hallgatni az igét
#5. "Sajnos katolikus iskolába jártam, tudom miről beszélek, az egyház az orbáni maffiaszervezet szerves része"
Én is képben vagyok, de ez egy f.szság. Ugyanazt a hibát követitek el, mint a határon túli magyarokkal. Mindkét csoport erősen szimpatizál a Fidesszel, de ez nem valami fideszes ármány eredménye, hanem a (főleg baloldali) ellenzék veszejtette el őket elég csúnyán.
“ Mindkét csoport erősen szimpatizál a Fidesszel, de ez nem valami fideszes ármány eredménye, hanem a (főleg baloldali) ellenzék veszejtette el őket elég csúnyán.”
Nem ármány hát, hanem tiszta politikai húzás.
Ne feledjük pl. hogy a tisza vagy a jobbik sem volt baloldali (2018-ig) és mégis a fideszt támogatták helyettük. Most is a fidesz támogatására lehet számítani a tiszával szemben is a következő választáson, mind az egyházaknál mind a határon túliaknál.
A templomokban zajlik egyfajta agitáció a választások idején, ami amúgy elég változó lehet hogy hol meddig mennek el, de a nyílt agitáció is előfordul
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!