A jogosítvány megszerzéséhez hány órát kellett vezetned a forgalomban, mielőtt vizsgára mentél?
24 órát, mondjuk ez kb 25 éve volt.
Azt egyáltalán nem tudom elhinni, hogy az átlag tanuló 80 órát venne.
Egy átlag 18 éves fiú 24-25 órát vezet. A maradek 5-6 ora meg megy a levesbe mert minek vele szivni.
80 ora vezetes annak a tanyasi 70 eves neninek kell aki egeszeleteben csak a lovaskocsi platóján ült.
Nekem 26 óra volt, 3 éve (B kat.). Az utolsó 4-et eladta az oktatóm egy olyan tanulónak, akinek nagyon nem ment a dolog, így én is hamarabb mehettem legalább vizsgázni.
Azt én se tudom elhinni, hogy 80 lenne az átlag. Szerintem ez baromság. Nekem ismerősi körömben (főleg volt osztálytársaim + azok a tanulók akik ugyan annál az oktatónál tanultak mint én) 2 emberről tudok aki több mint 40 órát vett volna, a többi 15-20 megtudta csinál maximum egy pár plusz órával.
fél éve lett meg a jogsim és 16 órát vezettem, a többi 14 meg csak papiron volt beírva
ismerek valakit aki 14 órát vezetett, mindketten elsőre átmentünk
Én 28 órát vezettem és a 29. volt a vizsga.
Mondjuk a 14 meg a 16 óra az nem túl hihető szerintem. Szerintem ott vagy automatát vezetett, vagy előtte már sokat gyakorolt másnak a kocsiján.
Megy? Akkor le akar húzni.
Nem megy? Akkor nem akar lehúzni.
A város is számít. Nem ugyanolyan egy kisvárosban vizsgázni, mint egy forgalmas nagyobb városban. Vagy nem olyan egy Gyula, Békéscsaba jellegű lapos vidéken, mint egy meredek kis utcákkal teli városban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!