Mire figyeljek Opel Meriva Benzines használtautó vásárláskor?
Sziasztok. Ausztriában lakom, és épp most készülök új kocsit venni. Opel Meriva lenne a kiszemeltem. Az elmúlt egy hétben 2 autót néztem meg.
Az első egy 2015-ös 1.4-es 120 lóéerős, 180 000 km-rel. A kocsi nagyon jó állapotban volt, még vadiúj gumik is voltak rajta plusz nyári is járt hozzá. Az autó ára 4000 euró volt, de lejárt a műszakija előző hónapban. Emiatt nem mertem megvenni.
A második egy 2010-es 1.4-es 120 lóéerős. 4500 euróért, 111.000 km-rel. A kocsi alja már elkezdett rozsdálni, de alapvetően nem volt gáz, de amikor beültem ott volt a kijelzőn a CODE 02, ráadásul egy szir pasi árulta. De friss műszaki volt rajta. De gyanús volt a kijelzőn látott hiba miatt... Ezt sem vettem meg.
Most vasárnap nézek egy másikat, 2010-es 1,4-es 120 lóerős, és 110 000 van benne és erre még van majdnem 1 év műszaki, az ára 4900...
Ahogy látom elég széles skálán mozognak az árak ennél a márkánál. Maximum 5500 eurót szánnék rá, de nagyon nehéz a döntés mert bizonyos autó kevés km-rel mégsem kerül sokkal többe mint egy oylan amibe belevertek már párat... Mivel nő vagyok nekem nagyon nehéz a döntés...
Tudom hogy lutri az egész de nem úgy akarok elhozni egy kocsit, hogy aztán egy hét múlva ráköltsem az életem... Mire figyeljek?
Pl mennyire lehet valós hogy egy ilyen Meriva ami benzines és 2010-es pl, abba csak 110 000 körüli km van?
Megnéztem a magyar oldalakon is hogy kb mennyikért adják ezt a tipust és tényleg ott is ez megy, hogy 1.600 000 és 2.500 000 közt. Én 2010 és afeletti évjáratban gondolkodom.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!