Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Azt írjátok sokan, hogy 3-400...

Azt írjátok sokan, hogy 3-400 körül van a jogsi. Több oldalon hirdetnek 210ezerért, mi az átverés?

Figyelt kérdés
2020. jún. 14. 14:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, hanem rászámolnak még órákat, amit kötelezően le kell vezetned + még amit érzel hogy kell, meg ha nem sikerül a vizsga elsőre stb. Ismerősöm 300nál jár most, párom 280nál. Szemét egy banda. 😄
2020. jún. 14. 15:07
 2/16 A kérdező kommentje:
Ez elég szomorú! Hogy érted, hogy rászámolnak órákat amit kötelezően le kell vezetni? Ezt ők döntik el? mert úgy tudom, hogy 30 óra a kötelező.
2020. jún. 14. 15:12
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

30 óra és 580 km.

Ha ők azt mondják, hogy pl. 40 óra alatt lesz meg a km-ed, akkor annyi lesz.

Ez a 210 ezer úgy jöhet ki, ha 30 óra után mehetsz vizsgázni és minden vizsgán elsőre átmész.

2020. jún. 14. 15:19
 4/16 A kérdező kommentje:
köszönöm :) hát jó, akkor betárazok rendesen. júliusban szeretném elkezdeni, van 500ezrem félretéve, de azért örülnék, ha nem menne rá erre... de már 29 éves vagyok, szóval lehet lassabban tanulok majd.
2020. jún. 14. 15:23
 5/16 A kérdező kommentje:
ezt az 580 km-t csak most olvasom! nem semmi, ez mióta van?
2020. jún. 14. 15:32
 6/16 anonim ***** válasza:
Én 2014-ben vizsgáztam, nekem már volt, úgyhogy akkortájt (2013-2014) vezették be.
2020. jún. 14. 15:35
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszi, hát akkor így készülök. Mit érdemes figyelembe venni a suli kiválasztásánál? Vagy mindegy?
2020. jún. 14. 15:43
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Az 580 kilométer akkor van meg a tanulónak, amikor az oktató úgy akarja, hogy meg legyen.

A bevezetését azzal indokolták, hogy az órákon tényleges, gyakorlásokra ösztönözzék a feleket, ne hosszú beszélgetésekkel teljen az idő...

Elég furcsa az indoklás, de mindegy is, hisz valójában senki nem ellenőrzi, papíron meg kell lenni az 580 kilométernek a vizsga előtt, az oktatón múlik, mit ír a vezetési kartonra.

Nem az 580 kilométeren múlik, hogy 30, 40, 50 vagy akármennyi óra után mehet vizsgázni a tanuló... akinél a minimum előírt 30 órát elegendőnek véli az oktató, mehet vizsgázni, de az oktatók sem szeretik, ha a tanuló megbukik.

Az oktatónak mindegy, hogy X, vagy Y fizeti az órákat, többnyire hülyeség a "lehúzásra megy" - az utóbbi években olyan mértékben megnőtt a forgalom, hogy a minimális 30 órával csak kevesen vannak azon a szinten, hogy érdemes legyen vizsgára menni, a forgalmi vizsgával pedig nem lehet büntetlenül, korlátozás nélkül kísérletezni (5 bukás után kötelező a PÁV)

2020. jún. 14. 15:49
 9/16 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Az eü vizsgát se szokták beleszámolni.
2020. jún. 14. 17:40
 10/16 anonim ***** válasza:

Amit írnak az oldalakon árakat, az a minimum a kötelezőkkel, és ha minden elsőre sikerül. Én már elkezdtem elértem a 30 órát és én se érzem, hogy holnap tudnék vizsgázni. Nekem az oktató is mondta, hogy 40-45 óra az átlag, így készüljek. Főleg, hogy én nulláról kezdtem. Bizony a kor is hozzátesz. Meg hát, hogy mennyire van hozzá érzéked.

Én nagyon élvezem, de vannak apróságok, amik miatt én még nem érzem 100%-osnak a tudásom.

Iskolát én úgy választottam, hogy könnyen megközelíthető legyen tőlem és a munkahelyemtől is, mert a forgalmi órák is ehhez közel lesznek. A másik, az a vélemények, milyen oktatókkal dolgoznak.

2020. jún. 14. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!