Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Üdv. Néztem egy frissen...

Jjjas kérdése:

Üdv. Néztem egy frissen szervízelt költségmentes kinti papíros stb autót. Mit tehetek ebbe az esetbe?

Figyelt kérdés
üdv.Debreceni vagyok neztem egy számomra kedvezö árba lévö seat leont székesfehérváron felhívtam egybe rendbe frissen szervízelt költségmentes kinti papíros stb ami nekem megfelelt teljesen csak van egy 2003mas kocsim amit bekéne számolni ebbe a 2011es autóba mondtak semmi baj ,beszámolják jó árat is mondtak rá.Gondolkoztam még így is rajta sokat mert kispénzú vagyok és ez a kis bevált autó már 12éve volt a tulajdonomba de már jó volna 1 masik meg ez az amaz,irány székesfehérvár menéztem a kocsit,egy szervízuton kipróbáltam ok minden foglalóztam megbízási papirokat aláírtam a kpm vizsgához stb mondta a kereskedö 10nap mulva mehetek érte.Eltelt a 10 nap megtörtént a csere +kp az autómat otthagytam +1.2mftot.Na ezután elindultam haza a fíz mindig eltünt jelzett a müszerfalon a hibajel ís az autó nemhúzzott ahogy kelett volna 350kmen kb 1.5liter víz 2 napja hoztam el az autót 20km/nap 2.5-3dl víz a vízcsövek vizsgálatát megtettem a kocsi nagyon füstöl igencsak hengerfejes.Mit tudok tenni?

#átverés #kereskedö
2020. jan. 25. 19:22
 1/8 anonim válasza:
100%
Tekintve hogy írni sem tudsz, így szervizbe szállítást lehet csak javasolni.
2020. jan. 25. 19:32
 2/8 anonim válasza:
47%

Javaslom nézd meg a lenti videót.

https://www.youtube.com/watch?v=450qU_nMeks

Első körben vedd fel a kapcsolatot az eladóval.

2020. jan. 25. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Felhivod a kereskedot es mindezt elmondod neki. Rejtett hiba miatt azonnal visszakered a penzedet, autodat, ha ellenall, azonnal ugyvedet keresel. Nyomateknak esetleg megemlitheted neki, hogy feljelentest teszel csalasert, biztosan nem azalatt a partucat kilometer alatt lett hengerfejes az auto.

Azt mondjuk nem ertem, hogy ha mar a hazauton elkezdett fogyni a viz, minek mentel tovabb? Ott rogton meg kellett volna allni es hivni a kereskedot, hogy most azonnal intezzen valamit...

2020. jan. 25. 19:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ekkora kamunak bedőlni…

Frissen szervizelt kinti papíros.

Totalcar-on rengeteg cikk foglalkozik, hogy milyen szavatossági kötelezettsége van a kereskedőnek, olvass el párat is tudni fogod mit kell tenned. De ne húzd, mert annál könnyebb lesz lerázni.

2020. jan. 25. 19:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Remélem az aaa autónál vetted.
2020. jan. 25. 20:27
 6/8 anonim ***** válasza:
" Költségmentes", ez azt jelenti hogy előtted senki nem költött rá.
2020. jan. 25. 20:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem egy garázsban tartott, nem dohányzó, nyugdíjas orvosházaspár negyedik autója, amit csak vasárnaponként használnak templomba járáshoz?
2020. jan. 25. 23:17
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
De igen 7-es, ráadásul ateisták, szóval valójában még templomba se jártak vele.
2020. jan. 26. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!