Gumisoknál nem szokás visszaadni a régi gumit, miután felszerelték az újat?
Csak le akarnak húzni. Menj vissza érte.
#2 voltam.
Nem is ertem. Lecaerelteted a szezonnak megfeleloen a teli gumikat nyarira. Miben allapodtatok meg hogy ok fogjak betarolni oszig a levetett teli gumikat ????
Miert dobtak volna ki? Az a te tulajdonod. Mot mondtak amikor az autoert mentel? Miert nem kerted vissza? Teljesen eletkeptelen vagy...
Kamu kérdés!
1. Nem létezik ilyen gumis amelyik ezt meg merné tenni.
2. A járványra való tekintettel amugyis zárva vannak.
3. Még korán van a nyárit felszerelni
Vagy kitaláció, vagy nagyon hülye vagy.
Nincs ilyen, a te tulajdonod a gumi. Másrészt egy fél órás gumiszerelésre az ember nem hagyja ott az autót, hanem megvárja (ez benne a kitalációgyanús).
Nem panaszkönyv kell, hanem pár markos cimborával visszamenni, és elkérni a gumikat. Vagy inkább egy azonos típusú új gumi árát. Szépen kell kérni, és oda fogják adni. Olyan szépen kell kérni, hogy ne legyen módjuk szerszámért (pajszer, stb) nyúlni.
Pár éves téli-nyári cserénél nem szokás kidobni. De ha így is történt, szólj, hogy akkor kukázzák ki!
Mondjuk nekem felnire van szerelve mindkét szett, de volt már, hogy a lekopott nyárit, cseréltettem új nyárira. Tőlem még meg is kérdezték, hogy a régit ők dobják ki, vagy el szeretném-e vinni. Ha elviszem, akkor zsákba be is csomagolják, nem csak úgy koszosan dobálják be az autóba.
Én azt a helyet a jövőben nagy ívben kerülném, ahol kvázi ellopják a gumikat. Én biztos nem hagytam volna ennyiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!