Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ilyen autókra van...

Miért ilyen autókra van igény? Ide süllyedt az emberiség?

Figyelt kérdés

Ezen a nagy SUV divaton már régóta fel vagyok háborodva mert csak arrol szol, hogy esetleges balesetnel a masiknak eselye se legyen, de a tulajon egy serules se tortenjen. Megy a nagy kamu kornyezetbaratsag, aztan okodjak a gyarak ezeket az ormotlan szrokat.. es az okos politikus mit mond? Tiltsuk ve a dieseleket. Nem szamit hogy 4l fogyaszto euro6rol van szo.

De ami miatt megszuletett ez a kerdes, a vegso pofon, a tesla cybertruckja ahol ezbanmentalitas teljesen kicsucsosodik. Kijott egy kvazi tank kozutra, es viszik mint a cukrot. Meddig engedik meg ezt? Se uttartas, se kornyezetbaratsagbol se semmibol nem valok ezek kozutakra, es korlatlanul engedik a terjedesuket.

Eddig sportautot szerettem volna venni, de mar elnezve az utakat lehet nem fogok merni, mivel lassan mar utkozeskompatibilitasuk se lesz ezekkel a beteg mondstrumokkal. Ez pusztan divat lehet? Vagy pelo hosszabitas? Vagy tenyleg a tapossunk el mindenki mas effektus?

Emberek normalisak vagytok?? Tisztelet a kivetelnek...

2019. nov. 24. 18:35
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
21%
Megint kezded?:D
2019. dec. 14. 21:08
 42/44 anonim ***** válasza:
22%
Miért lenne egy suvnak jelentősen több a kibocsájtása?Miért kell ilyen szinten fogyatékosnak lenni?max +8-10g, de talán már ez is túlzás!
2019. dec. 14. 21:29
 43/44 anonim ***** válasza:
22%

#42vagyok

Példának;

Nekem egy renault espace kocsim van! 168g a CO kibocsájtása!Ugyanezzel a motorral a talisman 164grammot bocsájt ki!És elég látványosan testesebb az espace!Miről is beszélsz akkor?😂

2019. dec. 14. 21:35
 44/44 anonim ***** válasza:
30%
Hagyd rá, ez már valami rejtett kissebbségi komplexus és most épp a suvokra vetiti ki
2019. dec. 14. 21:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!