Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ilyen autókra van...

Miért ilyen autókra van igény? Ide süllyedt az emberiség?

Figyelt kérdés

Ezen a nagy SUV divaton már régóta fel vagyok háborodva mert csak arrol szol, hogy esetleges balesetnel a masiknak eselye se legyen, de a tulajon egy serules se tortenjen. Megy a nagy kamu kornyezetbaratsag, aztan okodjak a gyarak ezeket az ormotlan szrokat.. es az okos politikus mit mond? Tiltsuk ve a dieseleket. Nem szamit hogy 4l fogyaszto euro6rol van szo.

De ami miatt megszuletett ez a kerdes, a vegso pofon, a tesla cybertruckja ahol ezbanmentalitas teljesen kicsucsosodik. Kijott egy kvazi tank kozutra, es viszik mint a cukrot. Meddig engedik meg ezt? Se uttartas, se kornyezetbaratsagbol se semmibol nem valok ezek kozutakra, es korlatlanul engedik a terjedesuket.

Eddig sportautot szerettem volna venni, de mar elnezve az utakat lehet nem fogok merni, mivel lassan mar utkozeskompatibilitasuk se lesz ezekkel a beteg mondstrumokkal. Ez pusztan divat lehet? Vagy pelo hosszabitas? Vagy tenyleg a tapossunk el mindenki mas effektus?

Emberek normalisak vagytok?? Tisztelet a kivetelnek...

2019. nov. 24. 18:35
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
36%

En se vagyok SUV rajongo.

Sokat fogyaszt, ha gumit kell cserelni akkor 4 abroncs dragabb lesz mint egy kompakt autora.

Ez csak divat. A rohely mikor valaki megvesz egy ilyen autot, nagy kerekek, nagy hasmagassag de csak 2 kerek meghajtasu, igy elakadhat a hoban.

2019. nov. 25. 03:31
 22/44 anonim ***** válasza:
30%
Ez meg miféle egy kretén?
2019. nov. 25. 08:22
 23/44 anonim ***** válasza:
66%

A kis vergődős tesla rajongónak üzenem.. (Fejlődès?)

100ève kitalálták az elektromos autót.

"Ird be google old electric car..

De 5 èvente azzal a 2 tonna litiumelemmel ami cella nèven fut , azzal mit csinálsz? Elásod majd?

Bár az autókat is direkt csak 5 èvre gyártják újabban hogy lizingeld a következőt.

2019. nov. 25. 13:33
 24/44 A kérdező kommentje:
Közbe rá kellett jöjjek, hogy amerikában tényleg az emberek jelentős része egyszerűeb hülye. Aki pickupot vesz ok nélkül, ott már nagyon nagy gondok vannak.. miért nem kamion traktorral jár?
2019. nov. 28. 17:47
 25/44 Barnabas333 ***** válasza:
70%
Én tavaly vettem új kocsit és szerencsére még kapni kombi normál kocsit is.
2019. nov. 28. 18:20
 26/44 A kérdező kommentje:
Gratu hozzá, lassan már ennek is örülni kell hogy gyártanak még valódi személyautót ami közútra való és úgy is néz ki. sok idióta divatmajom
2019. nov. 28. 18:22
 27/44 anonim ***** válasza:
34%
Igen mindenki hülye csak te vagy helikopter.
2019. nov. 28. 19:23
 28/44 A kérdező kommentje:
Aha, mesélj suv os barátom 😂
2019. nov. 29. 00:42
 29/44 anonim ***** válasza:
31%
Azt hogy tul okosnak hiszed amgad?:D
2019. nov. 29. 01:07
 30/44 anonim ***** válasza:
70%

Oda tartunk, hogy lassan tankok is lesznek az utcán.

[link]

Ez a szörny 2.9 mp alatt be gyorsul 100-ra meg golyóálló és bárki megveheti.

Tehát tökéletes terrorista jármű.

2019. nov. 30. 10:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!