Miért ilyen autókra van igény? Ide süllyedt az emberiség?
Ezen a nagy SUV divaton már régóta fel vagyok háborodva mert csak arrol szol, hogy esetleges balesetnel a masiknak eselye se legyen, de a tulajon egy serules se tortenjen. Megy a nagy kamu kornyezetbaratsag, aztan okodjak a gyarak ezeket az ormotlan szrokat.. es az okos politikus mit mond? Tiltsuk ve a dieseleket. Nem szamit hogy 4l fogyaszto euro6rol van szo.
De ami miatt megszuletett ez a kerdes, a vegso pofon, a tesla cybertruckja ahol ezbanmentalitas teljesen kicsucsosodik. Kijott egy kvazi tank kozutra, es viszik mint a cukrot. Meddig engedik meg ezt? Se uttartas, se kornyezetbaratsagbol se semmibol nem valok ezek kozutakra, es korlatlanul engedik a terjedesuket.
Eddig sportautot szerettem volna venni, de mar elnezve az utakat lehet nem fogok merni, mivel lassan mar utkozeskompatibilitasuk se lesz ezekkel a beteg mondstrumokkal. Ez pusztan divat lehet? Vagy pelo hosszabitas? Vagy tenyleg a tapossunk el mindenki mas effektus?
Emberek normalisak vagytok?? Tisztelet a kivetelnek...
Új autó, szép és jó.
De micsoda formatervezés! Ha egy 3 évesnek adsz egy vonalzót hogy rajzoljon egy autót vele, az néz ki kb így.
Nem? De figyelj, nem nekünk kell tetsszen.
Én is bírom ladát. Tesláról az álmodjon aki akar. A trabant is formatervezési remekmű egy ilyenhez képest :)
Èn magát a szót nem èrtem. "VÁROSI ,terepjáró.. Földutak vannak a városokba vagy mi?? Èn is utálom a SUV-okat.
Pláne hogy a legtöbbjüket dilettánsok vagy se lát se hall öregemberek használják.
De van egy gyenge pontjuk ,a szánalmas anyagtalanság a sok számítógèpes elektronika ès a magas súlypont.
Egy becsövezett règi erős sportkocsival úgy ütöd ki mèg egy ordenárè tesla (tank) alól is a hidakat mintha ott se lett volna.
Nó para..
Majd lesz jobb is!..
Köszönjük a maradiság illusztrációit.
Iszonyúan cool autó. A gyengeségről annyit, hogy 6 tonnát lehet vele vontatni. Ugyanakkor legyorsul bármilyen belső égésű sportkocsit.
Tudom én, süllyed a hajótok, látjátok hogy vége a belső égésű meghajtásnak, aztán most megy az ajvékolás.
Most mit nyafogsz? Ha ezen múlna még kb T modell alakú autókkal rohangásznánk.
Amúgy a buszokat és kamionokat nem akarod kitiltani, azok ellen még kevesebb az esély...
Miert jarnank t modellel? A suv se nem ujdonsag, se nem fejlodes.
A busz es kamion okkal es cellal, ertelemmel olyan nagy, es nem is B kategoriaval vezetheti minden hulye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!