Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ilyen autókra van...

Miért ilyen autókra van igény? Ide süllyedt az emberiség?

Figyelt kérdés

Ezen a nagy SUV divaton már régóta fel vagyok háborodva mert csak arrol szol, hogy esetleges balesetnel a masiknak eselye se legyen, de a tulajon egy serules se tortenjen. Megy a nagy kamu kornyezetbaratsag, aztan okodjak a gyarak ezeket az ormotlan szrokat.. es az okos politikus mit mond? Tiltsuk ve a dieseleket. Nem szamit hogy 4l fogyaszto euro6rol van szo.

De ami miatt megszuletett ez a kerdes, a vegso pofon, a tesla cybertruckja ahol ezbanmentalitas teljesen kicsucsosodik. Kijott egy kvazi tank kozutra, es viszik mint a cukrot. Meddig engedik meg ezt? Se uttartas, se kornyezetbaratsagbol se semmibol nem valok ezek kozutakra, es korlatlanul engedik a terjedesuket.

Eddig sportautot szerettem volna venni, de mar elnezve az utakat lehet nem fogok merni, mivel lassan mar utkozeskompatibilitasuk se lesz ezekkel a beteg mondstrumokkal. Ez pusztan divat lehet? Vagy pelo hosszabitas? Vagy tenyleg a tapossunk el mindenki mas effektus?

Emberek normalisak vagytok?? Tisztelet a kivetelnek...

2019. nov. 24. 18:35
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
75%
Azt nem értem mi ez a nagy frusztráció benned, meg gyűlölködés. Én írtam hogy miért az SUV-t választottam, azt kifelejtettem hogy erdei utakon is sokat járok télen, amit alig takarítanak és mindig sok a baleset, azért jól jön a kapcsolható 4kerékhajtás is. Tény hogy sokan feleslegesen vesznek nagy autót, de akkor ne minden suv tulaj felett itélkezz. Meg amúgy senkifelett nem kéne, ki vagy te..egy buta ember szerintem. Nagyon primitív hozzáállás itt provokálni a jónépet.
2019. nov. 30. 10:25
 32/44 A kérdező kommentje:
Ne vedd magadra, en azokrol beszelek, akik szinte mindig autopakyan ee/vagy varosban haszbaljak. Es ha mar diesel be akarjak tiltani, akkor ennyi erolvek a suvokat is. Ha mar mindegy a kornyezetvedelmi osztaly...
2019. nov. 30. 13:49
 33/44 anonim ***** válasza:
11%
Miért kéne betiltani suvokat?Mert neked nem tetszenek?Nekem meg a vibrátorhangú 3hengeres kis városi mini kocsik nem tetszenek!Talán be kéne tiltani akkor azt is?
2019. nov. 30. 14:38
 34/44 anonim ***** válasza:
76%

"esetleges balesetnel a masiknak eselye se legyen, de a tulajon egy serules se tortenjen."

Hát, ja! Tartsanak illő önmérsékletet, és járjanak Trabanttal! Ők hagyják ott a fogukat, nehogy má' a másik szívja meg a nyeles cicit.

2019. nov. 30. 18:04
 35/44 anonim ***** válasza:
0%

Mert az a férfi akinek mindenből a legnagyobb van.

40 év múlva kamionnal járunk a közértbe vásárolni.

2019. nov. 30. 19:14
 36/44 A kérdező kommentje:

Idiota emberek..

[link]

2019. dec. 14. 19:50
 37/44 anonim ***** válasza:
64%
Az az idióta aki ezt az egész maszlagot elhiszi!Elsősorban az amerikai autók ölik meg a földet mert nekik minimum 3.5literes v6os világ összes CO-ját kifingó motorral szerelt autóban kell walmartba járni!Olyan 3.5ös v6-tal ami annyit tud mint európában egy 1.8-2.0 euro6os besorolással! Nem a suvval van a gond hanem a motorral,nem a kocsi karosszériája engedi ki a levegőbe azt a sok szart!
2019. dec. 14. 20:13
 38/44 anonim ***** válasza:
63%
Mondjuk az enyémnek jobb a co kibocsátása mint a sok régi fostalicskának amik közlekednek. Azokkal nincs bajod? Persze csak a SUV..
2019. dec. 14. 20:16
 39/44 A kérdező kommentje:
Azokkal nincs, mert azok okkal bocsátanak ki többet, akkor ott tartott a technika. De hogy csupán divatból elrontani az autó formáját, méretét hogy nagyobbnak tűnjön a káró tőle, az már butaság. Lehetne majdbem fele is a co kibocsátása a tiédnek pl. A cikk önmagáért beszél..
2019. dec. 14. 20:37
 40/44 anonim ***** válasza:
30%
Szóval azzal van baj hogy egy nagy kocsit vezetek alacsony kibocsátással, de az teljesen jó hogy a régi szakadt szarokat még mindig hajtják amik okádják a füstöt. A lényeg hogy kicsi legyen mint a fütyid. Mert gondolom az ha ilyen frusztrált vagy. Annál már csak az agyad kisebb ezzel a hozzáállással.
2019. dec. 14. 20:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!