Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogosítvány nélküli vezetés...

Jogosítvány nélküli vezetés és baleset?

Figyelt kérdés
Jogosítvány nélkül vezettem személyautót és baleseteztem de én voltam a szabályosan közlekedő... Milyen büntetést kapok ezután? Biztosító fizet? Korábban már elkaptak robogóval jogosítvány nélkül de egy 45 ezres csekkel megúsztam.

2019. aug. 7. 14:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%
Mire érted azt hogy "én voltam a szabályosan közlekedő..."???
2019. aug. 7. 16:08
 12/23 anonim ***** válasza:
89%

"Ha nincs szerencséje, örök tömegközlekedési bérletes lesz.."

A mi nagy szerencsénkre, most jogsi nélkül, aztán ki kell próbálni szeszesen is.

2019. aug. 7. 18:34
 13/23 A kérdező kommentje:
Csak leszögezem előre az atom mód okosoknak hogy kamera felvette 2 rendőr látta, és a jogosítvány nélküli vezezést és a balesetet két külön témára szedik... ennyit még én is tudok... x,y,z-nek a tapasztalatából tudom
2019. aug. 7. 19:13
 14/23 A kérdező kommentje:
És egy rendőrtől
2019. aug. 7. 19:13
 15/23 A kérdező kommentje:
És nem kell aggódni hogy örökre tömegközlekedéssel fogok járt ti tudatlanok, aki halálos balesetet okoz jogsi nélül azt se tiltják el végleg... ja éd még sose voltam eltiltva
2019. aug. 7. 19:19
 16/23 anonim ***** válasza:
89%
meg mi van ha eltiltanak? mész jogsi nélkül ahogy eddig :'''DDDDDDDDD
2019. aug. 7. 19:57
 17/23 anonim ***** válasza:
85%

Azt hiszem neki a törvényes büntetés kevés.

Sötét és korlátolt, amikor észérvekkel sarokba lett szorítva, rögtön levődtek rendőr ismerősei, akik azt mondták. Kinőtt a földből visszamenőleg két kamera, ami felvette.

Nem baj. Az ilyen csak akkor tanulja meg, ha rendes büntetés helyett egyszer pár valóban kemény fiú kiszedi az autójából, és olyat csinálnak vele, amilyrt a Youtube-n "russian rad rage" keresésre lehet találni. Azt talán megérti és meg is jegyzi.

2019. aug. 8. 08:32
 18/23 anonim ***** válasza:
85%

A biztosítónál kutyafülét sem fog érni 'rendőr ismerősöd' (ha igaz egyáltalán...) szava.

Törvény szerint meg kell győződnie a tulajnak kocsija kölcsön adása előtt, hogy az illetőnek van jogsija.

Neked tehát teljes a siker, hiszen ismerősöd is bajba keverted.

.

Ha spórolni akarsz, mondd le az állítólagos vezetési vizsgád, te jársz jobban.

2019. aug. 8. 10:01
 19/23 A kérdező kommentje:
Na ti agyon iskolázottak... látom mindenkinek van tapasztalata az eltiltások meg a birságok tengerében... nincs rendőr ismerősöm se ilyesmi hátterem amit tudok a rendőrtől azt se most tudtam meg hanem már annak egy éve, a másik behívtak és a következő törtémt a mai napon: Én kaptam egy 70ezres csekket és a biztosító fizeti a káromat. A másik gyerek kapott egy csekket amiért szabálytalanul közlekedett éség a bérautót is kifizetteték vele. 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
2019. aug. 8. 11:43
 20/23 D. Brasco ***** válasza:
100%
Gondolom mivel különösebb szankcio (sajnos) nem ért,feltételezem tovabbra is felhatalmazva erzed magad azzal kapcsolatban hogy jogsi nelkul vezess!?
2019. aug. 8. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!