Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy éve megvan már a jogsim,...

Egy éve megvan már a jogsim, de rettenetesen félek egyedül vezetni, mit tegyek? 20L

Figyelt kérdés

Állandóan az megy a fejemben, hogy most tuti nem veszek majd észre valamit és belémjönnek... Ami totál irreális, hogy gyakran súlyos frontális ütközést vagy vonatbalesetet képzelek - ezeknek nem sok esélye, mégis nagyon félek tőlük.

Szóval hiába van meg a jogsim, nem merek egyedül menni sehova. :(

2017. aug. 23. 23:53
 1/6 anonim válasza:
100%
Gyakorolj társasággal, kérj meg valakit hogy legyen ott veled, vagy akár plusz órákat is vehetsz.
2017. aug. 24. 00:29
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket!

A plusz órák nem tudom mennyit segítenének - olyankor teljes biztonságban érzem magam, mikor mellettem van az oktató. Társasággal addig jó, amíg olyan ül mellettem, aki szintén tud vezetni. Ha nem, megint pánikolok, mi van, ha ő(k) is megsérül?

Tudom, elég gáz, dolgozom rajta, de emellett hátha van valakinek jó tippje, ami segíthet.

2017. aug. 24. 00:35
 3/6 anonim ***** válasza:
30%

pasizz be, lehetőleg egy olyan pasit fogj akinek van jogsija és tud vezetni és menjél vele mindenhova....

egyre többet fogsz vezetni és egyre jobban hozzászoksz a vezetéshez és a végén jól fog menni a dolog és menni fog egyedül is...

ez olyan mint a tömegiszony, kell valaki/valami aki/ami segít, hogy mindig egyre több ember közé menj és szokd a szituációt, aztán egyszer csak azt veszed észre, hogy körülötted 1500 ember van és nem vagy szarul :)

2017. aug. 24. 01:09
 4/6 anonim ***** válasza:
45%
Akkor ne vezess.... nem kötelező.
2017. aug. 24. 04:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja, a 3-as jól mondta, épp akartam mondani, hogy megyek veled! :)
2017. aug. 24. 18:32
 6/6 anonim válasza:
100%

Gyakorolj és akkor elmúlik a félelmed.

Ha nem gyakorolsz még inkább idegen dolog lesz a vezetés, ami nem jó (én is ezért hagytam abba a vezetést egy idő után > 5 évig nem vezettem, mert nem volt szükség rá).

2017. okt. 10. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!