Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Na figyi,szerintetek?

Na figyi,szerintetek?

Figyelt kérdés
Hát próbáljuk meg a lehetetlent..😆 szóval rövid leszek és tömör: kell egy kapcsolat..na jó nem.. na figyi: lényeg hogy nagyon szeretnék megismerni egy lányt, évek óta nincs párom és 25 vagyok.. szóval túl fiatal hogy ne legyek boldog..nem vagyok gazdag gyerek de annál odaadóbb,szerethetőbb és kedvesebb.. szóval valaki? Esetleg csak beszélgetni ? Ja és tudom nem társkereső meg ilyesmi de szabad ember vagyok azt kérdezek itt amit akarok.. szóval okoskodók hagyjatok..naa lányok valaki beszélgessen már velem..pls..😁🙏

jan. 25. 19:34
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim válasza:
Rettenetes a helyesírásod, engem nagyon irritál.
jan. 31. 22:17
 52/68 A kérdező kommentje:
Nekem? Ne viccelj nem is írok hibásan pajti. bocsáss meg kérlek 🤣🤣🤣🤣🤣
jan. 31. 22:40
 53/68 anonim válasza:

Ad 1) A "Ne viccelj" után kimaradt a vessző. Mondatot nagybetűvel kell kezdeni.

Ad 2) Mint írtam, az ításod alapján 13éves kislányak hatsz, ha élőben is így viselkedsz, ne csodálkozz azon, hogy senki nem vesz komolyan.

jan. 31. 23:05
 54/68 A kérdező kommentje:
Az "Ításom" alapján? Szavak embere lehetsz te is azért na.. azt mégis mással foglalkozol🤦‍♂️🤦‍♂️🤣
jan. 31. 23:11
 55/68 anonim válasza:

Na, azért egy elgépelés nem ugyanaz, mint konzekvensen helytelenül írni.

Az meg, hogy ebbe kötsz bele jelzi, hogy mennyire semmitmondó alak vagy. Egyéb érved, bármi érdemi válaszod, hozzászólásod nincsen.

"na.. azt mégis" - helyesen: három pont utána nagybetű, és nem "azt", hanem "aztán", de ha nem ejted a végét tájszólás miatt, akkor helyesen aposztoffal írandó: " azt' "

Próbálsz fölényeskedni, lekezelni, de te jöttél ide nőért kuncsorogni.

febr. 1. 01:58
 56/68 A kérdező kommentje:
Sértegethetsz,kapaszkodhatsz, rám ez nincs hatással,engem sok ember tisztel és szeret,az önbizalmam sínen van. Rólad ez nembiztos hogy elmondható,hisz egy ilyen oldalon próbálod osztani az észt mint a gyakori kérdések, és megragadsz bármilyen apróságnál,csakhogy legyen miről okoskodni.Én nem kuncsorogni jöttem ide, szimplán csak nevetni néhányat az ilyen kommenteken. Legyél szerencsés és ne próbálj másoknak kárt okozni,persz csak ha adhatok egy tanácsot 😉
febr. 1. 11:44
 57/68 anonim válasza:
delusional snowflake
febr. 1. 14:59
 58/68 A kérdező kommentje:
English skills are too weak...😉
febr. 1. 15:17
 59/68 anonim válasza:
Ilyen az, amikor anyu és apu testvérek.
febr. 1. 17:00
 60/68 A kérdező kommentje:
Elhiszem hogy rosz lehet.. sajnálom..rosz lehetett így felnőni..
febr. 1. 20:47
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!