Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Na figyi,szerintetek?

Na figyi,szerintetek?

Figyelt kérdés
Hát próbáljuk meg a lehetetlent..😆 szóval rövid leszek és tömör: kell egy kapcsolat..na jó nem.. na figyi: lényeg hogy nagyon szeretnék megismerni egy lányt, évek óta nincs párom és 25 vagyok.. szóval túl fiatal hogy ne legyek boldog..nem vagyok gazdag gyerek de annál odaadóbb,szerethetőbb és kedvesebb.. szóval valaki? Esetleg csak beszélgetni ? Ja és tudom nem társkereső meg ilyesmi de szabad ember vagyok azt kérdezek itt amit akarok.. szóval okoskodók hagyjatok..naa lányok valaki beszélgessen már velem..pls..😁🙏

jan. 25. 19:34
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim válasza:
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
jan. 26. 14:01
 22/68 A kérdező kommentje:
Gyere le jó Isten mi van itt🤣🤣🤣 najó megpróbálok mindenkinek válaszolni..van autóm egy szóval sem mondtam hogy nincs csak nem Merci meg ilyesmi.. jogsim is..kinézetem? Hát figyi barna szem sötét haj átlagos testalkat..nem vagyok nagy darab de vékony sem.. önbizalmam? Van az amemnyi kell nyugi nincs azzal baj 🤣😆 jó amúgy az önkritikám komoylan.. többiekeg akik azt írják hogy kanos meg ilyen hülyeségek szerintem irstkozzatok be a roxfortba tovább képzésre mert nagy zsenik vagytok🤣🤣🙏 mondtam már ne legyetek rosz indulatúak,ha nem tudtok jót hozzá tenni görgessetek tovább nincs abból harag..😉🙏
jan. 26. 15:51
 23/68 anonim válasza:
jo indullasi allap .
jan. 26. 16:26
 24/68 anonim válasza:
Borzalmas a helyesírásod, te jó ég...
jan. 26. 16:32
 25/68 anonim válasza:
Szóval anyukád szerint jóképű vagy...
jan. 26. 19:01
 26/68 A kérdező kommentje:
El gondolkodok az ilyen kommenten eskü..vajon ilyenkor mit érezhet az illető? Úgy érzi ha beszól jobb ember? Mire jó ez..
jan. 26. 19:17
 27/68 anonim válasza:
+0 onismeret er utal
jan. 26. 19:19
 28/68 anonim válasza:

Rövid leszek és tömör. Na figyi: Nem

21l☺️

jan. 26. 19:24
 29/68 A kérdező kommentje:
Na igen
jan. 26. 19:24
 30/68 A kérdező kommentje:
Ezt most nem értem valahogy🫢😬😁
jan. 26. 19:25
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!