Na figyi,szerintetek?
Figyelt kérdés
Hát próbáljuk meg a lehetetlent..😆 szóval rövid leszek és tömör: kell egy kapcsolat..na jó nem.. na figyi: lényeg hogy nagyon szeretnék megismerni egy lányt, évek óta nincs párom és 25 vagyok.. szóval túl fiatal hogy ne legyek boldog..nem vagyok gazdag gyerek de annál odaadóbb,szerethetőbb és kedvesebb.. szóval valaki? Esetleg csak beszélgetni ? Ja és tudom nem társkereső meg ilyesmi de szabad ember vagyok azt kérdezek itt amit akarok.. szóval okoskodók hagyjatok..naa lányok valaki beszélgessen már velem..pls..😁🙏tegnapelőtt 19:34
11/39 anonim válasza:
nyilászáró készítést csinálsz? Az kell vidékre
tegnapelőtt 20:56
12/39 A kérdező kommentje:
Hogy mit? Ember nemtudom mi van veled.. komolyan női társaságra vágyom..egy partnerre nem k**vára... komolyan mondom haver...
tegnapelőtt 21:54
13/39 anonim válasza:
Hogy nézel ki?
tegnap 08:12
14/39 anonim válasza:
Haver, az a gond, hogy az írásod alapján lejön, kissé buta vagy, mivel nyilvánosan leírod a lányokat, kettő, önbizalom hiányos is rendesen.
A harmadik pedig, 25 évesen illene lennie egy öregebb autónak, nyolc általánossal is..., az önálló élet mellett.
tegnap 11:15
15/39 anonim válasza:
Auotak minek? Mi koze az autonak az élethez?
tegnap 11:22
16/39 anonim válasza:
GTA-ban van auttod az eleg legtobbszor. 20alatt
tegnap 11:25
17/39 anonim válasza:
Autoba akarsz dugni vagy mivan?
tegnap 11:27
18/39 anonim válasza:
Dugas nem kel . Auto kel meg jogsi
tegnap 11:33
19/39 anonim válasza:
Hat akkor vegyél autot meg jogsit is
tegnap 12:16
20/39 anonim válasza:
Ilyen kérdésekre általában ha érkezik vàlasz az sem nőktől.. szerintem többet érsz ha csinàlsz magadról egy jobb képet és felteszed valamelyik tàrskeresőre. Ott lehet szerencséd itt csak nyomoronc incelek irogatnak köztük én is 😂
tegnap 14:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!