Na figyi,szerintetek?
Figyelt kérdés
Hát próbáljuk meg a lehetetlent..😆 szóval rövid leszek és tömör: kell egy kapcsolat..na jó nem.. na figyi: lényeg hogy nagyon szeretnék megismerni egy lányt, évek óta nincs párom és 25 vagyok.. szóval túl fiatal hogy ne legyek boldog..nem vagyok gazdag gyerek de annál odaadóbb,szerethetőbb és kedvesebb.. szóval valaki? Esetleg csak beszélgetni ? Ja és tudom nem társkereső meg ilyesmi de szabad ember vagyok azt kérdezek itt amit akarok.. szóval okoskodók hagyjatok..naa lányok valaki beszélgessen már velem..pls..😁🙏jan. 25. 19:34
61/68 anonim válasza:
Namivan vammá csajod?🤣
febr. 1. 20:54
62/68 A kérdező kommentje:
Ha akarom 10 is haver 🤣🤣
febr. 1. 21:14
63/68 anonim válasza:
Akko mié itt árulod a tested? 🤣
febr. 1. 22:25
64/68 anonim válasza:
Na figyi. Mondták már, hogy ROSSZ a helyesírásod? Szellemileg láthatóan egy 12 éves szintjén vagy. Hogy akarsz így barátnőt?
tegnapelőtt 00:40
65/68 A kérdező kommentje:
Most te is elkezded? Netán valami írás szakértők vagytok? Vagy unatkoztok? Ne csesztessetek már az írásommal, én hibátlanul írok,lehet nektek kellene megtanulni olvasni..🤣😉
tegnapelőtt 08:26
66/68 A kérdező kommentje:
Kellene valami új lemez már srácok ez már unalmas...🤣
tegnapelőtt 08:27
67/68 anonim válasza:
Miért dobtak ki az eddigi csajaid?
tegnapelőtt 08:28
68/68 A kérdező kommentje:
Nem dobtak ki,az utolsóval én szakítottam például mert nem ment a dolog pedig én szerettem csak ő vele volt egykis baj... előző meg átvert..
tegnapelőtt 09:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!