Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Na figyi,szerintetek?

Na figyi,szerintetek?

Figyelt kérdés
Hát próbáljuk meg a lehetetlent..😆 szóval rövid leszek és tömör: kell egy kapcsolat..na jó nem.. na figyi: lényeg hogy nagyon szeretnék megismerni egy lányt, évek óta nincs párom és 25 vagyok.. szóval túl fiatal hogy ne legyek boldog..nem vagyok gazdag gyerek de annál odaadóbb,szerethetőbb és kedvesebb.. szóval valaki? Esetleg csak beszélgetni ? Ja és tudom nem társkereső meg ilyesmi de szabad ember vagyok azt kérdezek itt amit akarok.. szóval okoskodók hagyjatok..naa lányok valaki beszélgessen már velem..pls..😁🙏

jan. 25. 19:34
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim válasza:
Vot má csajod vagy szuzz vagy?
jan. 27. 18:02
 42/68 anonim válasza:
100% szuzz
jan. 27. 18:04
 43/68 A kérdező kommentje:
Atya Isten..🤦‍♂️ ti tényleg kitartóak vagytok na🤣 szerintem akkora hülyék vagytok hogy cipőtöket is tutorial videóval kötitek be🤣 szűz hát hogyne.. segítsetek már magatokon könyörgöm ne itt osszátok az észt amikor nektek is kéne...🤣🤣
jan. 27. 19:14
 44/68 A kérdező kommentje:
Pont a leszázalékoltak beszélnek így mint ti...egy mondatot sem tudtok helyesen leírni..menjetek már tovább 😉🫢🤣
jan. 27. 19:15
 45/68 anonim válasza:
Jol van double textes incelle m . 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
jan. 27. 19:16
 46/68 A kérdező kommentje:
Hát ez elég gyér barátom 🤣🤣
jan. 27. 19:43
 47/68 anonim válasza:
használj kevesebb emojit, írásaid egy 13éves kislányra vallanak.
jan. 30. 15:13
 48/68 A kérdező kommentje:
Ne mond..vam még valami amibe tudtok kapaszkodni?🤣
jan. 31. 20:12
 49/68 anonim válasza:
Ne monDD (felszólító módban van ugyanis)
jan. 31. 22:06
 50/68 A kérdező kommentje:
Na már nyelvtan tanárunk is van jolvan alakul ez🤣
jan. 31. 22:07
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!