Vannak olyan férfiak akiknek kicsit magasabbak a sztenderdei és nem érik be annyival hogy csak szimplán vonzónak látnak?
10
Hosszútávra ez nem igaz, ott hasonló elvárások vannak a nők felé a férfiaktól, mint fordítva (vannak azért persze különbségek)
Rövidtávon meg a férfiknál még a kinézetben is alacsonyabb az elvárás, nemhogy másban. A 9-es válasz szerintem troll, bár lehet, hogy komolyan gondolja, de ez esetben nem lehet komolyan venni, mert elég éretlen.
12
A szexualitás kategóriában így hívják (van még saláta is)
Mindenkinek fontos a külső. Akinekek nem, az álszent, hazudik vagy vak.
De ugyanolyan fontos a hasonló személyiség, értékrend és világnézet. 40/f
16)
Ez úgy van, hogy pl egy csúnya, de illatos, igényes férfinál simán keresek, figyelek benne valami belső jó tulajdonságot, ami miatt bele tudok szeretni. Úgy, hogy nem bántom azzal, hogy pl dagi, vagy erős szemüveges.
Ám, egy férfi 99%ban mindig csesztet egy nőt, ha pl picit elhízik, vagy nem annyira top, mert éppen olyanja van.
Ez undi egy férfiban a nőkkel összehasonlítva.
És pláne úgy undi, hogy néhány férfi úgy kritikus, és ennek hangot is ad, hogy ő maga sokkal randább, igénytelenebb, mint az, akit kritizál.
Szóval van önbizalmuk inkább, mint önkritikájuk, vagy simán csak önismeretük.
Én azt nem értem, de komolyan, ha pl egy igénytelen férfi magával szemben miért nem igényes, ha az ízlése viszont jó, abból a szempontból, hogy ki tud szúrni egy jó nőt.
Akkor ő maga miért nem teszi meg magával azt, amit a plasztikán kívül meg tudna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!