Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak olyan férfiak akiknek...

Vannak olyan férfiak akiknek kicsit magasabbak a sztenderdei és nem érik be annyival hogy csak szimplán vonzónak látnak?

Figyelt kérdés

dec. 16. 21:42
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

10

Hosszútávra ez nem igaz, ott hasonló elvárások vannak a nők felé a férfiaktól, mint fordítva (vannak azért persze különbségek)

Rövidtávon meg a férfiknál még a kinézetben is alacsonyabb az elvárás, nemhogy másban. A 9-es válasz szerintem troll, bár lehet, hogy komolyan gondolja, de ez esetben nem lehet komolyan venni, mert elég éretlen.

dec. 17. 00:41
 12/22 anonim válasza:
Tudom, hogy off, de másnak nincs hányhatnékja a "baba punci" kifejezés pedofil beütésétől? Miért kell a gyerekességet szexualizálni?
dec. 17. 01:28
 13/22 anonim válasza:

12

A szexualitás kategóriában így hívják (van még saláta is)

dec. 17. 01:30
 14/22 anonim válasza:

Mindenkinek fontos a külső. Akinekek nem, az álszent, hazudik vagy vak.

De ugyanolyan fontos a hasonló személyiség, értékrend és világnézet. 40/f

dec. 17. 12:33
 15/22 anonim válasza:
Khm, khm, javítanálak 14. A vakoknak is fontos.
dec. 17. 12:52
 16/22 anonim válasza:
#10: Miért, a nők talán összejönnének egy maguknál csúnyábbnak tartott férfival? Ne gyertek már állandóan ezzel a férfigyűlölő, nősajnáltató szöveggel, mintha a nők annyira nagy szentek lennének. A nők ugyanúgy fontosnak tartják a külsőt, mint a nők. Nyilván mindkét nemnél akad néhány kivétel, akik a csúnyácskább emberbe is bele tudnak szeretni, de a döntő hányadnak fontos a külső. Nekem ne mondja senki, hogy egy átlag nőnek hamarabb felcsillan a szeme egy pocakos, kopaszodó férfira, mint egy kigyúrtabb, jó frizurájúra.
dec. 17. 19:18
 17/22 anonim válasza:

16)

Ez úgy van, hogy pl egy csúnya, de illatos, igényes férfinál simán keresek, figyelek benne valami belső jó tulajdonságot, ami miatt bele tudok szeretni. Úgy, hogy nem bántom azzal, hogy pl dagi, vagy erős szemüveges.

Ám, egy férfi 99%ban mindig csesztet egy nőt, ha pl picit elhízik, vagy nem annyira top, mert éppen olyanja van.

Ez undi egy férfiban a nőkkel összehasonlítva.

dec. 17. 19:26
 18/22 anonim válasza:

És pláne úgy undi, hogy néhány férfi úgy kritikus, és ennek hangot is ad, hogy ő maga sokkal randább, igénytelenebb, mint az, akit kritizál.

Szóval van önbizalmuk inkább, mint önkritikájuk, vagy simán csak önismeretük.

dec. 17. 20:29
 19/22 anonim válasza:

Én azt nem értem, de komolyan, ha pl egy igénytelen férfi magával szemben miért nem igényes, ha az ízlése viszont jó, abból a szempontból, hogy ki tud szúrni egy jó nőt.

Akkor ő maga miért nem teszi meg magával azt, amit a plasztikán kívül meg tudna?

dec. 17. 20:32
 20/22 anonim válasza:
Persze, hogy vannak. Én például azért vagyok szingli, mert nehezen találok olyan nőt, aki mellett el tudnám képzelni magam. Ha külsőre mennék csak, akkor mindig lehetne valakim, de elég üresnek érezném úgy magam.
dec. 17. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!