A Rejoyos telefonok mennyire érik meg?
Figyelt kérdés
Most szeretnék venni egy Iphone 13 prot.
És amúgy sem lehet már kapni újonan,ezért csak a rejoy jöhetett szóba.
Van nagyon jó állapotban az nagyon tetszik,én eléggé bízok a szakértőkben akik ezt csinálják. egy két hajszálkarc van rajta de attól még működik.
Mennyire érik meg?
nov. 23. 13:23
1/5 anonim válasza:
Akkor fog kiderülni amikor a kezedben van és használod, nyilván nem azt fogják írni hogy rossz, majd ha nyomkodod kiderül, hogy milyen az akku stb stb.A karcok meg ugye nyilván gondolom úgy vannak fotózva, hogy ne tűnjenek olyan vészesnek.
2/5 anonim válasza:
Ha használt kell akkor csak a Rejoy, mert ök legalább korrekten tesztelik a telefonokat. Az ilyen gsm boltos meg hardveraprós kóklerek a hibás szart eladják neked a képedve röhögve.
3/5 anonim válasza:
Én rendeltem tőlük, külsőre szépet kaptam. A 2 év garancia miatt választottam őket. Bár máshol olcsóbban is megkapod, arra nincs garancia, vagy csak pár hónap. Kisebb értékű termékeknél elfogadhatónak tartom a rövidebb garanciát, pl. tavasszal vettem egy táblagépet 35.000 Ft-ért egyik kereskedőnél, amire 6 hónap garanciát adott, teljesen korrektnek tartottam ennyiért. De 100.000 Ft feletti rendelésnél már a 2 évet elvárom. De van elállás is, ha elégedetlen vagy, megkapod és ha nem tetszik, visszaküldöd.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
nov. 24. 18:56
5/5 anonim válasza:
A garancia a lényeg. Ha használt telefont veszel akkor csak a garancia véd meg a meglepetésektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!