Mennyire érik meg az árukat a hidromasszázs zuhanykabinok?
Figyelt kérdés
Megéri rááldozni a pénzt?
Mire kell odafigyelni, ha veszek?
150-200-ért már kapni jót?
nov. 23. 12:02
1/4 anonim válasza:
Valakinek bejön, valakinek nem. A melegvíz fogyasztást jelentősen megdobja. Ha nincs otthon központi vízlágyító, akkor nagyon sok plusz munka lesz a tisztítása.
2/4 anonim válasza:
Pár napig érdekes volt, aztán teljesen elvestítette a varázsát.
Még az esőztető részét is csak én használom a családban, mondjuk azt én kimondottan szeretem.
De egyszerűen nincs akkora víznyomás ami miatt bármi masszázs értéke lenne neki... max nyáron jó eg, hideg zuhany, hogy minden irányból hűt...
A melegvíz fogyasztást pedig csak annak dobhatja meg, aki használ melegvízet... én 5éve nem használok semmennyit.
3/4 mindentudó99 válasza:
A zuhany azért jó mert gyorsannletusol az ember. Ha jobban van idő inkább kádban pihenek ott hasznosabb lenne a masszázs. Számomra
4/4 anonim válasza:
Ez is egy olyan kényelmi extra, aminél pont teljesen mindegy, hogy valaki másnak megéri-e. Te fogod használni, nem más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!