A hidromasszázsos zuhanykabinunk folyik mindenhol, már szilikonoztuk, de még mindig folyik, ááá, megőrülök?
Vadi új, mondták, hogy szilikonnal helyre lehet hozni, mert a csavarokkla nem zár tökéletesen, de még így is folyik, már teljesen ki vagyok, mivel sok pénzt adtunk érte és egy rakás szart se ér. Valaki járt már így? Mit cisnálhatnánk ezzel a dologgal?
A másik panaszom meg, hogy most újítottuk a fürdőt és izzadnak a falak, avgyishát a csempe, de csak az alsó sor, mit tehetnénk ellene? Kívül szigetelve van az egész ház, a régi fürdőnk falán a csempe nem volt nedves. Mit csinálhatnánk? Emeljük a hőmérsékletet?
Szóval egy rajás szar, ahogy gondoltam, hát én ebbe beleőrülök!
Első válaszolónak...a falat a mennyezetig csempéztük, mivel a kőműves, vagy mi az azt mondta, minél kevebb helyet kell hagyni a penésznek stb, mi meg hallgattunk rá! A többikérdésedre nem tudok érdembeli választ adni, de a páragyűjtőt megveszem, köszi!
Hidegebb felületen csapódik ki. Fürdő szellőzését meg tudod oldani?
Új kabin óta "izzad" a csempe?
Ajtónál folyik?
Az a baj, hogy ha ablaknyitással szellőztetsz akkor igaz ,hogy kimegy a pára de lehül a levegő és a falak is ami újabb párásodást okoz. A burkoló hülyeséget csinált, sosem szabad mennyezetig burkolni!. A megoldás egy hőcserélős szellőztetés lenne.
A zuhanykabint meg vitesd vissza ahonnan jött vagy fenyegesd be őket a fogyasztóvédelemmel. Olyan nincs , hogy házilag kelljen barkácsolni ilyet. Cseréljék ki ha nem jó vagy javíttassa ki a hibát aki eladta... SZERINTEM
Mi lenne a hőcserélős szellőztetés???
A kabin agyon van szilikonozva, hogy vitessem így vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!