Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak olyan férfiak akiknek...

Vannak olyan férfiak akiknek kicsit magasabbak a sztenderdei és nem érik be annyival hogy csak szimplán vonzónak látnak?

Figyelt kérdés

tegnap 21:42
1 2
 1/13 anonim válasza:

Én ilyen vagyok. Nyilván valamilyen szinten fontos a külső, de a belsőt nagyon szoktam értékelni. Számomra fontos, hogy egy lány normális értékeket képviseljen, kedves, megbízható legyen. Nekem még az is fontos, hogy a kiszemelt lánynak legyenek céljai az életben, ne csak sodródjanak az árral.

28F

tegnap 21:47
 2/13 anonim válasza:
Bizony. Vannak, akiknek a helyesírás is fontos, főleg, ha egy darab kérdőmondatot ismernek csupán az illetőtől.
tegnap 21:47
 3/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat, magyar nem az anya nyelvem 😅
tegnap 21:48
 4/13 anonim válasza:
Vannak, pl én.
tegnap 21:51
 5/13 anonim válasza:
Miben emelkedsz ki a tömegből?
tegnap 22:13
 6/13 A kérdező kommentje:
Mások elmondása szerint a külsőmmel 😅
tegnap 22:34
 7/13 anonim válasza:
Edzel és úgy?
tegnap 22:55
 8/13 anonim válasza:
Mellette el is kell tudnod tartani.
tegnap 23:44
 9/13 anonim válasza:

Karcsú vagy, hosszú szőke hajú, kék szemű, nagy mellekkel, baba puncival, szűzen?

Mert akkor helyben megkérem a kezed!

ma 00:06
 10/13 anonim válasza:

9 jellemző.

Szerintem minden férfinál elsődleges a külső párválasztás témában.

Persze vannak olyanok, mint pl 1- es, de ők sem szívesen választanának maguknak egy csúnyább lányt.

A csúnya férfiaknak is ez a prioritás. Egy férfinak csak halvány plusz, ha van némi iq- d a szépségeden kívül.

ma 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!