Vannak olyan férfiak akiknek kicsit magasabbak a sztenderdei és nem érik be annyival hogy csak szimplán vonzónak látnak?
Figyelt kérdés
tegnap 21:42
1/13 anonim válasza:
Én ilyen vagyok. Nyilván valamilyen szinten fontos a külső, de a belsőt nagyon szoktam értékelni. Számomra fontos, hogy egy lány normális értékeket képviseljen, kedves, megbízható legyen. Nekem még az is fontos, hogy a kiszemelt lánynak legyenek céljai az életben, ne csak sodródjanak az árral.
28F
tegnap 21:47
2/13 anonim válasza:
Bizony. Vannak, akiknek a helyesírás is fontos, főleg, ha egy darab kérdőmondatot ismernek csupán az illetőtől.
tegnap 21:47
3/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat, magyar nem az anya nyelvem 😅
tegnap 21:48
4/13 anonim válasza:
Vannak, pl én.
tegnap 21:51
5/13 anonim válasza:
Miben emelkedsz ki a tömegből?
tegnap 22:13
6/13 A kérdező kommentje:
Mások elmondása szerint a külsőmmel 😅
tegnap 22:34
7/13 anonim válasza:
Edzel és úgy?
tegnap 22:55
8/13 anonim válasza:
Mellette el is kell tudnod tartani.
tegnap 23:44
9/13 anonim válasza:
Karcsú vagy, hosszú szőke hajú, kék szemű, nagy mellekkel, baba puncival, szűzen?
Mert akkor helyben megkérem a kezed!
ma 00:06
10/13 anonim válasza:
9 jellemző.
Szerintem minden férfinál elsődleges a külső párválasztás témában.
Persze vannak olyanok, mint pl 1- es, de ők sem szívesen választanának maguknak egy csúnyább lányt.
A csúnya férfiaknak is ez a prioritás. Egy férfinak csak halvány plusz, ha van némi iq- d a szépségeden kívül.
ma 00:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!