Internetes ismerkedésnél, ha folyamatos kudarcok érik az embert, akkor ki tud égni ilyen téren?
Figyelt kérdés
nov. 8. 03:57
1/17 anonim válasza:
ki
nov. 8. 04:27
2/17 anonim válasza:
Sok békát meg kell csókolni meg találd a herceget.
nov. 8. 06:02
3/17 anonim válasza:
Persze.
Regisztráltam egy ingyenes társkeresőre, 2 nap alatt kiégtem 😀
Még fenn vagyok ugyan, de kb. 2 hetente végigpörgetem kíváncsiságból, és annyi...
nov. 8. 07:06
4/17 anonim válasza:
Igen, egyértelműen igen.
nov. 8. 07:31
5/17 anonim válasza:
Persze hogy ki. Ha csirke nuggets gyárba mennél dolgozni, látnád az apró részleteket mi és hogyan kerül bele, minden nap szembesülnél vele, sőt mondjuk a béred egy részét is csirke nuggetsben kapnád, szerintem igen hamar megundorodnál tőle. Még akkor is ha korábban szeretted.
Szóval igen, ilyen nagyipari mennyiségben űzve és szembesülve mindennel, elég könnyen ki lehet égni a társkeresésből. Rosszabb esetben még az emberekből is. Vagy az emberiségből. Vagy az életből :D
nov. 8. 07:42
6/17 anonim válasza:
Érzékeny lelkülettel csakis azt lehet!
nov. 8. 08:22
7/17 anonim válasza:
Tartsál néha szünetet benne.
nov. 8. 08:43
8/17 anonim válasza:
Igen, ki
nov. 8. 11:34
9/17 anonim válasza:
Sajnos igen. De ha átlendülsz a holtponton, lehet esélyed!
nov. 8. 13:19
10/17 anonim válasza:
Bármitől ki lehet égni, a személyes ismerkedések során összeszedett kudarcoktól is. Kétféle embertípus létezik: az egyiket csak még elszántabbá teszik a sikertelenségek, a másiknak pedig elveszik a kedvét. Megedződni persze meg lehet valamilyen szinten, de aki mondjuk érzékenyebb, depresszív típus, azt simán kikészítheti, ha folyamatosan csak rossz dolgok történnek vele.
nov. 8. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!