Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Internetes ismerkedésnél, ha...

Internetes ismerkedésnél, ha folyamatos kudarcok érik az embert, akkor ki tud égni ilyen téren?

Figyelt kérdés
nov. 8. 03:57
1 2
 11/17 anonim válasza:
Igen sajnos.
nov. 8. 23:00
 12/17 anonim válasza:

Én már jó pár éve ki vagyok égve. Mégis erőltetem a dolgot hátha egyszer....

Személyesen program hiányában kevesebb lehetőségem van de ott is próbálkozni kell. A lényeg az, akármennyire is nehéz menni kell előre, nem szabad feladni. Amúgy nincs velem semmi gond, tényleg. 33F

nov. 9. 05:55
 13/17 anonim válasza:
Hol ismerkedsz kérdező? A tinderen már nagyon nagyon nem jól lejt a pálya, átlagos férfiként. Meg arról is jó ha tudsz, hogy 2020 óta nagyon leromlott az online ismerkedés esélye.
nov. 9. 10:55
 14/17 A kérdező kommentje:

Hát manapság nagyon sehol, csak probálkozok, de jönnek-mennek az emberek.

Amúgy, Tinder, itt és még más kisebb platformokon.

nov. 9. 21:14
 15/17 anonim válasza:

Igen!

Én nem úgy fogalmaznék, hogy érzékeny lelkülettel, inkább azt mondom, aki valódi tartalmas, tartós párkapcsolatot keres, netalán romantikus és szerelemre vágyakozik, az hatalmasat tud csalódni a személytelen interetes párkeresésben. Az embernek alapvető igénye van a szociális kapcsolatokra, a valódi kontaktusra, ezt az internet nem képes megadni. A hagyományos személyes ismerkedés nem csupán kapcsolatfelvétel, nem csupán információcsere. Az ismerkedésnél, illetve bármilyen emberi társalgásnál szükséges a folyamatos vizuális kontaktus, amikor látjuk a másik fél arcát, sőt, a teljes testi reagálását, érezzük az illatokat, a feromonokat, netalán a kisebb testi kontaktusokat (érintéseket). Bemutatkozásnál már egy kézfogás, egy puszi is meghatározó tud lenni.

Több millió éves személyes ismerkedési formákat nem lehet két évtized alatt át / ill. kiváltani virtuális megoldásokkal!

nov. 10. 02:21
 16/17 anonim válasza:
Ki lehet égni, de az egy inadekvát érzelmi válasz.
nov. 10. 12:42
 17/17 anonim válasza:
Dehogy lehet kiégni, max, ha élőben is kudarc van.
tegnap 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!