Internetes ismerkedésnél, ha folyamatos kudarcok érik az embert, akkor ki tud égni ilyen téren?
Én már jó pár éve ki vagyok égve. Mégis erőltetem a dolgot hátha egyszer....
Személyesen program hiányában kevesebb lehetőségem van de ott is próbálkozni kell. A lényeg az, akármennyire is nehéz menni kell előre, nem szabad feladni. Amúgy nincs velem semmi gond, tényleg. 33F
Hát manapság nagyon sehol, csak probálkozok, de jönnek-mennek az emberek.
Amúgy, Tinder, itt és még más kisebb platformokon.
Igen!
Én nem úgy fogalmaznék, hogy érzékeny lelkülettel, inkább azt mondom, aki valódi tartalmas, tartós párkapcsolatot keres, netalán romantikus és szerelemre vágyakozik, az hatalmasat tud csalódni a személytelen interetes párkeresésben. Az embernek alapvető igénye van a szociális kapcsolatokra, a valódi kontaktusra, ezt az internet nem képes megadni. A hagyományos személyes ismerkedés nem csupán kapcsolatfelvétel, nem csupán információcsere. Az ismerkedésnél, illetve bármilyen emberi társalgásnál szükséges a folyamatos vizuális kontaktus, amikor látjuk a másik fél arcát, sőt, a teljes testi reagálását, érezzük az illatokat, a feromonokat, netalán a kisebb testi kontaktusokat (érintéseket). Bemutatkozásnál már egy kézfogás, egy puszi is meghatározó tud lenni.
Több millió éves személyes ismerkedési formákat nem lehet két évtized alatt át / ill. kiváltani virtuális megoldásokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!