Hogy legyen kb. 500 ismerősöm Facebookon ha folyamatosan kivettem azokat akikkel három éve nem találkoztam és jelölgetni túl ritkán szoktam így már 100 alá csökkent?
Hát a leglátogatottabb oldalak közt van világszerte. A diákok többet lógnak másutt.
Csak minimálisat Facebookozok meg Linkedinezek. Olyan arany középút kéne, hogy se ne közösségi médiázzak túl sokat, se ne tűnjek valami antiszociálisnak pl. hogy fenn se vagyok a LinkedInen. Mit tanácsolnátok?
Azért, mert azt sugallja hogy sokkal kevesebb embert ismersz mint más. Az átlag extrovertált embernek van azért 600 talán. Tegyük fel csaj lennél 3000 ismerőssel, tetszene hogy az udvarlódnak 311 ismerőse van, a másiknak meg 4500? Vagy tegyük fel bizniszelsz, vagy állásra jelentkezel és látják hogy 200 ismerősöd van, a másik jelöltnek meg 900.
Az Insta meg a Tiktok nem teljesen értem hogy egy átlag kinézetű pl. 28 éves csávónak minek, hisz az átlagember nem rak fel magáról videókat amiken táncikál, meg fotózkodik minden héten többször mint a lányok. A Twitter meg pláne nem tudom minek tweeteljen bármiről.
És kit érdekel hogy az udvarlónak mennyi ismerőse van? Nem is nézem másnak mennyi van. Sőt akinek van 5000, arról tudom hogy kamu pózer aki erre veri és emberileg egy nulla.
Pont nem érdekel, az se ha nincs egyáltalán facebookja. Jó az nem baj ha van, hogy tudjunk beszélgetni, de ennyi. Egyik legjobb haveromnak még profilképe sincs.
“ Mintha státusszimbólum lenne”
Milyen elcseszett társadalmi rétegben jelent státusszimbólumot a facebookon lévő ismerősök száma? Ne mondja senki, h a fiatalok körében, mert ők már le se szarják a facebookot. Tehát van egy felnőtt réteg, akit ez érdekel? Nagyon nagyon beteg emberek lehetnek mentálisan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!