Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy legyen kb. 500 ismerősöm...

Hogy legyen kb. 500 ismerősöm Facebookon ha folyamatosan kivettem azokat akikkel három éve nem találkoztam és jelölgetni túl ritkán szoktam így már 100 alá csökkent?

Figyelt kérdés
Mintha státusszimbólum lenne már hogy menőbb csaj akinek van 4000 ismerős vagy 1500, mint egy csávó akinek van 400. De mindenféle nem is szimpatikus, meg úgysem látom többet és nem ismerem arcot nincs kedvem jelölgetni akikkel max párszor vagy annyiszor sem beszéltem. Nem tudom hogy kéne az arany középutat, hogy közepesen sok, de nem minden nem is ismert alakot jelölgetni. Lehet hátrány az ismerkedésnél, ha a kinézett lehetséges partnernek 8x annyi az ismerőse.

2024. jan. 27. 23:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az összesben. Ha van egy esemény pl. egyetemi, azt is ott hirdetik. Hát inkább te tűnsz betegnek, hisz ezek elég alapok. Még amikor valaki albérletet hirdet Marketplacen akkor is megnézi a jelentkezők Facebook profilját, szóval nem csak a proliknál.
2024. jan. 28. 10:27
 12/16 A kérdező kommentje:
Melót keresel akkor is világszerte a HR-esek jelentős része megnézi a közösségi médiáidat, hogy megismerjen. Nem mindegy pária vagy-e Facebook nélkül, drogosfejű trágár haverjaiddal fotózkodsz sörrel a kezedben, igénytelenek-e a képeid, rejtőzködő arc vagy kevés ismerőssel és képpel, vagy rendes, ápolt profilod van.
2024. jan. 28. 10:43
 13/16 anonim ***** válasza:

Én már eleve a FB világában nőttem fel, és hiába ismerek olyanokat (gimis osztálytársak), akik mások ismerőseinek számából vontak le következtetéseket, abból ítélték meg/el az embereket, korántsem ez az általános nézet. Én sem e szerint gondolkodom, ahogy a többség sem.

De, ha ennyire zavar, akkor jelöld vissza azokat, akiket kitöröltél, vagy jelölj be olyanokat, akiket legalább egy kicsit is ismersz.

2024. jan. 28. 10:54
 14/16 A kérdező kommentje:
Magadnak írsz ellent. Tegyük fel, hogy Badoon van egy matched amikor szingli vagy és írja a profilja, hogy sok ezer Facebook ismerős. Akkor hogy pózer, tehát ez alapján ítéled el te is. Csak te fordítva, hogy a túl sok az az alacsony státuszú a szemedben.
2024. jan. 28. 17:43
 15/16 A kérdező kommentje:
Ha lecsengett akkor meg miért nem törli magát mindenki róla. Egy lecsengett vackon jelölgetni mintha még cikibb lenne, de szerintem csak kevesebbet használt. :)
2024. jan. 28. 22:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Van egy barátnőm, aki folyton pózol a facebookon. Aztán, ott lóg és figyeli mennyien lájkolják. Már a fia is szégyenli a suliban. Ezt, csak margóra.
2024. jan. 28. 23:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!