Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Folyamatosan buta nők rabolják...

Folyamatosan buta nők rabolják az időmet. A tiéteket is fiúk?

Figyelt kérdés

Beszélgetek és olyan dolgokat tapasztalok, hogy felnőtt emberek nincsenek tisztában azzal , hogy mit írtak le korábban. Ismerkedünk és mint egy kártyavár, úgy összedől minden. Nagy az arca a nőknek, komolytalanok. Anonim oldalon nem vállalnak felelősséget a szavukért, nekik áll feljebb.

Az az igazság, hogy buták, nagyon sok pszichés problémát személyiségében megjelenítő személlyel beszélek. Bizonyos dolgok megértését patológiás tendencia gátolja.

30/F

2021. jan. 20. 20:56
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
Milyen szerencse, hogy te ennyire tökéletes vagy, kérdező!
2021. jan. 20. 21:10
 2/25 A kérdező kommentje:
Hát ha nem is tökéletes, de tökéletesebb, mint ezek a nők, akik nem véletlenül kerültek anonim oldalra, ahol nem kell felelősséget vállalni a szavaikért.
2021. jan. 20. 21:12
 3/25 anonim válasza:

Én Tinder-en tapasztalom azt folyamatosan, hogy orrba-szájba követelőznek, elvárásaikat taglalják (hosszasan), egyébként pedig nagy nullák.

Amikor bemutatkozást kell írniuk az is, de a beszélgetés is kb. annyiról szól, hogy szeretik a cicákat, kutyákat, kávézni, bulizni, barátokkal lenni, utazni. (most ezzel mit lehet kezdeni??)

Szakmai(bb) beszélgetést még egyikkel sem sikerült folytatnom, mert igazából a fentiekben felsoroltakon kívül pont nem érdekli őket semmi.

Már ott tartok, hogy egyszerűen nem akarok velük beszélgetni.

Ha pedig véletlen mégsem kezdeményez a pali, megy a köpködés, hogy mekkora töketlen balf***ok vagyunk.

2021. jan. 20. 21:15
 4/25 anonim válasza:
Összes nő buta, nem értem mit értetlenkedsz
2021. jan. 20. 21:16
 5/25 anonim válasza:
Hát azért ezt mi nők is elmondhatnánk a férfiakról.
2021. jan. 20. 21:16
 6/25 anonim válasza:
Így van srácok! Ne is pazaroljátok nőkre a drága időt, foglalkozzatok inkább egymással! ;)
2021. jan. 20. 21:22
 7/25 anonim válasza:
#6 vagy a munkával, ha van pénz lesz nő is, lévén ösztönlények
2021. jan. 20. 21:25
 8/25 anonim válasza:
Ha butának tartod, mi szükséged van rá? Csak nem te is ösztönlény vagy? :D
2021. jan. 20. 21:26
 9/25 anonim válasza:
Sajna még nem engedélyezett a klónozás, hogy utódot hozz létre
2021. jan. 20. 21:28
 10/25 anonim válasza:
Én ennyi idősen megházasodtam. Nem konkrétan társat kell keresni, csak beszélgetni emberekkel, aztán kialakul. Nekem is így lett.
2021. jan. 20. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!