Folyamatosan buta nők rabolják az időmet. A tiéteket is fiúk?
Beszélgetek és olyan dolgokat tapasztalok, hogy felnőtt emberek nincsenek tisztában azzal , hogy mit írtak le korábban. Ismerkedünk és mint egy kártyavár, úgy összedől minden. Nagy az arca a nőknek, komolytalanok. Anonim oldalon nem vállalnak felelősséget a szavukért, nekik áll feljebb.
Az az igazság, hogy buták, nagyon sok pszichés problémát személyiségében megjelenítő személlyel beszélek. Bizonyos dolgok megértését patológiás tendencia gátolja.
30/F
Mivel a nőknél sokkal ritkább a kiugróan magas IQ, így ha átlagnál értelmesebb férfi vagy, elég nehéz lesz megfelelő nőt találni.
Szerintem nem csak az baj, hogy a diplomás nők többsége max. átlagos képességekkel bír, hanem hogy borzasztóan gyerekesek, hisztisek is.
Ezen az oldalon is látható, hogy borzasztóan ritka egy higgadt értelmes, logikus nő vélemény. Csak támadnak, személyeskednek meg belezavarodnak a saját mondanivalójukba. Némelyik (pl, szánsájndoll) még az átlagembernél is butább, de akkora szája van, hogy hihetetlen.
24
Nem tudom, te hol és milyen nőkkel találkozol, de nekem személy szerint minimum 2-3 NAGYON okos barátnőm van. A többieket is okosnak gondolom. Egy van közöttük, aki nem annyira okos, viszont a szakmájában (bankban dolgozik) kiemelkedően szorgalmas, jó és jól is keres, amellett az egyik legkedvesebb ember, akivel valaha találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!