Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudok csinálni ha anyukám...

Mit tudok csinálni ha anyukám buta és folyamatosan felidegesít?

Figyelt kérdés
Fáj ilyet mondani, de sajnos így van. Nem képes felfogni a legegyszerűbb dolgokat sem, hiába magyarázom/magyarázzuk el. Amikor valami nem tetszik neki, vagy baja van, akár ok nélkül is de velem kezd el veszekedni. Üvölt velem, és ha szóváteszem, hogy ne üvöltsön, hanem beszéljük meg, akkor még jobban üvölt, és múltkor már azt is megmondtam neki hogy vegyen vissza, ne üvöltözzön velem, mert csak az ostoba emberek üvöltenek. Apukámnál lakom, de így is megtalálja a módját hogy a legrosszabbat hozza ki belőlem, pedig én nem üvöltök vissza, akkor csak simán elköszönök és lerakom a telefont, és utána addig hív amíg fel nem veszem.
2014. máj. 7. 13:24
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem várj pár évet, nemsokára felnősz, ez a serdülőkor!
2014. máj. 7. 13:30
 2/26 anonim ***** válasza:
10%

Ne legyél ilyen tiszteletlen és lenéző, mert így csak még jobban felidegesíted.

Gyerekem egyszer rakta így le nekem a telefont. Én nem vagyok rest, fogtam magam és azonnal hazamentem a munkából és "megjutalmaztam" egy nevelő hatású legyintéssel.

Azonnal rájött, hogy én az egyik kis haverja vagyok, akivel szórakozhat.

Egyébként jóban vagyunk! De azért mindent nem engedhet meg magának egy gyerek.

2014. máj. 7. 13:34
 3/26 anonim ***** válasza:
68%

Sajnos a tényleg buta emberekkel nem lehet mit kezdeni, csak még rosszabb lesz, ha mondod neki, és idegeskedsz rajta.

Próbáld meg elfogadni, hogy ő ilyen, és ezzel együtt szeretni őt.

Neked persze ne ez legyen a követendő példa. Ha apukád intelligensebb, akkor szerencséd van, de a lényeg, hogy majd te milyen akarsz lenni.

2014. máj. 7. 13:40
 4/26 anonim ***** válasza:
62%

Utolsó! Büszke lehetsz magadra! szánalmas...

és még hangoztatod is!

A te gyereked biztosan nem tisztel, csak egyszerűen fél tőled, és a kettő közt óriási nagy a különbség, de mire idős leszel, majd szépen megtapasztalod ezt, mert valószínűleg feléd se fog nézni..

2014. máj. 7. 13:41
 5/26 anonim ***** válasza:
51%
mármint a másodiknak szólt ez, negyedik voltam
2014. máj. 7. 13:42
 6/26 anonim ***** válasza:
46%

Idős vagyok már :) Ritka jó kapcsolatunk van a mai napig! Ez volt az első és utolsó alkalom, hogy kapott egyet. Nincs mitől félnie.

De nem engedhet meg akármit magának egy gyerek.

Számomra a kérdező leírásából semmi nem derült ki, csak hogy hisztizik. De semmi konkrétumot nem írt le, hogy mi a gond az anyukájával. Azért anyukát is meghallgatnám.

2014. máj. 7. 13:44
 7/26 anonim ***** válasza:
58%

Az én apám detto ilyen.

Én semmit nem tudtam tenni.

Megkérdezhetem hány éves és mit dolgozik?

Ha nem túl személyes privbe is jó.

Kitartás!

2014. máj. 7. 13:56
 8/26 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem aki nem hasonló cipőben jár/járt, annak lehet példákat mondani.

Én teljesen meg tudom érteni a kérdezőt.

2014. máj. 7. 14:00
 9/26 anonim ***** válasza:
34%
Mit tudsz csinálni? Szeretni tudod és elfogadni. Neked is egyszerűbb lesz, neki is.
2014. máj. 7. 14:02
 10/26 anonim ***** válasza:
71%

Kedves 6-os! Nem tudhatom, nem ismerlek, és a kérdezőt sem, de az amit te leírtál az első válaszodban az is marha nagy baromság! Csak azért képes voltál hazamenni a munkahelyedről, hogy te most és azonnal megmutasd a gyerekednek (jobban mondva magadnak) ráadásul veréssel, mert nem hagyta az egódat,( jaj elnézést, vagy esetleg magázzam a hölgyet? )és most azonnal meg akartad mutatni hogy milyen tökös vagy. Hazamész, jól lepofozod.. Huhh ehhez nagy tudomány kellhet..

Más dolog, sajnos vagy nem, az én anyukám sem egy jószívű emberke, próbáltam vele többször is megtalálni a közös hangot, de nem jártam sikerrel.

mondok 1 példát: 1,5 évvel ezelőtt megállapították hogy pajzsmirigy alul működésem van, amire életem végéig kell szednem a gyógyszert, illetve asztmás is vagyok. Erre a drága anyám mit mondott? csak 1-2 hónapig szedjem a tablettát, mert neki is volt, és vissza nő magától! Hát.. megmosolyogtam, és próbáltam elmagyarázni neki hogy ez sajnos ne így van, és valószínűleg neki nem ilyen problémája lehetett.Erre ő, lenézett engem mindenféle okoskodó szajhának, és a létező leggonoszabb embernek titulált, csak azért mert ő nála senki sem lehet okosabb, mert jaj annak aki mégis megpróbál neki valamit elmagyarázni. Másik, egyszer megkért hogy hagy aludjon nálam és a páromnál az öcsém, akit imádok, persze hogy belementem. Úgy volt hogy másnap reggel 7 kor jön érte. Nem jött, eltelt 2-3 óra, semmi, nekem már nagyon fájt a hasam mert akkortájt jött meg, és ezt az anyám is tudta, fél 11 magasságában felhívtam megkérdezni hogy akkor most mi van, mindhárom telefon kikapcsolva. Mérges voltam. Majd fél óra múlva visszahív, álmos hanggal, hogy ők most keltek fel, és egész éjszaka buliztak stb.. Mondtam hogy mit beszéltünk meg, erre ő nekiállt üvöltözni, hogy miért útban van a kisgyerek, vagy mi, mondtam hogy nem ez a baj hanem az hogy egész éjjel alig aludtam, fáj a hasam, és fáradt vagyok.. erre ő, miért hol van a drágalátos párom? (aki éjjel későn jött haza, mert a barátaival volt, nem haragszom érte mert 1 évben 1x 2x megy csak el) Mondom neki hogy alszik, erre ő: Akkor most odamegyek és ledobom a negyedikről.. eljött elvitte a gyereket, egész végig hidegen és flegmán viselkedett , még ő állt feljebb. Majd írt egy smst egy hónappal később hogy nem kíváncsi rám. Nos ennek már lassan 2 éve, ő próbált keresni, de soha többé nem vagyok rá kíváncsi, és még utoljára próbáltam megmenteni a kapcsolatunkat, ő nem élt vele.. hát sajnos ilyen is van, szóval nem csak olyan opció van hogy a gyerek kényeskedik, és csak hisztizik. 21 éves fejjel több eszem van mint anyámnak, akinek nagyobb a büszkeség érzete mindennél.

2014. máj. 7. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!