Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudok csinálni ha anyukám...

Mit tudok csinálni ha anyukám buta és folyamatosan felidegesít?

Figyelt kérdés
Fáj ilyet mondani, de sajnos így van. Nem képes felfogni a legegyszerűbb dolgokat sem, hiába magyarázom/magyarázzuk el. Amikor valami nem tetszik neki, vagy baja van, akár ok nélkül is de velem kezd el veszekedni. Üvölt velem, és ha szóváteszem, hogy ne üvöltsön, hanem beszéljük meg, akkor még jobban üvölt, és múltkor már azt is megmondtam neki hogy vegyen vissza, ne üvöltözzön velem, mert csak az ostoba emberek üvöltenek. Apukámnál lakom, de így is megtalálja a módját hogy a legrosszabbat hozza ki belőlem, pedig én nem üvöltök vissza, akkor csak simán elköszönök és lerakom a telefont, és utána addig hív amíg fel nem veszem.
2014. máj. 7. 13:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
82%
Pedig a telefon lerakás a jó megoldás, sőt, elég jó helyzetben vagy, mert legalább erre van lehetőséged és nem kell hallgatnod. Szerintem akinek nem ilyenek a szülei az el sem tudja képzelni milyen az, amikor mindennap üvöltöznek vele, amikor a kedves szülő a saját boldogtalan élete miatt mindennek elhordja mindennap és ezt végig kell hallgatnia szó nélkül, mert ha meg mer nyikkanni, akkor egy hálátlan neveletlen kis köcsög és még két pofont is kap.
2014. máj. 7. 15:11
 22/26 anonim ***** válasza:
30%

"Akkor is érthetetlen a dolog. Főnök vagy, megteheted, hogy csapot papot ott hagyva lelépsz, hogy a gyermeket megverd, megkínozd mert kicsit szemtelenkedett.

Mindenki ember, hibázunk. Ezzel Te is nagyot hibáztál, és az az érthetetlen, hogy ezt büszkén még postolod is.

Üdv, egy alkalmazottad."

Nem vagy az alkalmazottam.

Nem vertem, kínoztam senkit sem.

Van az a pont, amikor meg kell fogni a szemtelenséget.

Az azóta eltelt idő és a kapcsolatunk bebizonyította, hogy nem hibáztam.

2014. máj. 7. 15:19
 23/26 anonim válasza:
50%

Azért meghallgatnám a gyerekek véleményét is.

Vagy már annyira megfélemlítette őket, hogy nem mernének reagálni?

Szomorú... főleg, ha tényleg vezető pozícióban van. Ha a saját gyerekét bántalmazza akkor mit tehet az alkalmazottakkal? Bele se merek gondolni. Szebb Jövőt!

2014. máj. 7. 15:27
 24/26 anonim ***** válasza:
68%
2-es engem anyám egyetlen egyszer pofozott fel, azóta is gyűlölöm. a szeretet és a tisztelet a részemről csak látszat. azért viselkedek vele illedelmesen, mert az anyám, és ezt várja el a társadalom.
2014. máj. 7. 15:28
 25/26 A kérdező kommentje:
Néha én is kaptam egy egy legyintést, ettől függetlenül én biztos nem ütném meg a gyerekem, szerintem az erőszak nem megoldás, ahogy a kiabálás sem. Anyám legutoljára 17 éves koromban akart megpofozni, én meg lefogtam a kezét, utána nekem esett hogy ilyet merek tenni -.- Ezután költöztem apámhoz, amit a mai napig felhántorgat, hogy én egyedül hagytam, és apámhoz csak azért mentem mert gazdag, és hogy nekem csak a pénz számít, és még le is k...ott a SAJÁT ANYÁM. persze azért neki volt képe 80ezret leakasztani gyerektartásra (és szerintem annál többet nem is költött rám havonta, még a rezsitrészem, ételt is beleszámolva)
2014. máj. 7. 18:26
 26/26 rda85 ***** válasza:

Semmit, el kell fogadnod így, butának és idegesítőnek.

Ő akkor is az édesanyád, ha majd halott lesz, jó lenne, ha idegesítene egy kicsit, de már nem fog és akkor majd nagyon hiányozni fog, még ha buta is.

Mindenki vágyik a szeretetre, ő is, te is.

Próbáld meg szeretni, bár iszonyú nehéz lesz.

2014. jún. 16. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!