Mit tudok csinálni ha anyukám buta és folyamatosan felidegesít?
Kedves 2-es, mi lenne, ha valaki téged nevelne meg pár nevelő célzatú pofonnal, mert mondjuk az illető azt az elvet vallaná, hogy gyereket nem ütünk meg és addig pofozna, amíg benned is nem tudatosulna ez az elv?
Gondolom, az már nem tetszene neked, mert nem te állnál a fütyi kellemes végén és te is azt gondolnád, hogy simán elbeszélgetni erről az egészről sokkal értelmesebb lett volna, mint szétverni a fejed.
"Én nem vagyok rest, fogtam magam és azonnal hazamentem a munkából és "megjutalmaztam" egy nevelő hatású legyintéssel."
A főnököd helyében másnap reggelre kikészítettem volna a felmondólevelet az asztalodra. Hihetetlen, hogy némelyik ősanyányak milyen munkamorálja van...
Kedves kérdező.
Nem csak Te vagy hasonló helyzetben. Én sem jöttem ki jól anyámmal, mindig a veszekedés ment, kötekedett, ő mindent megtehet de a " gyerek " nem stb... és amikor kiderült nem egyszer, hogy nekem volt igazam, mi történt?! Semmi. Ne haragudj stb.. semmi nem történt, még akkor is én voltam a paraszt. Vártam türelmesen, és suli után inkább elmentem dolgozni, hogy minél kevesebbet kelljen otthon lennem és mikor 18 éves lettem, összepakoltam és elköltöztem.
Ez volt az egyetlen egy megoldás. Nem vagyunk rosszban, de nem is vagyunk jóban. Nagyon ritkán beszélünk, néha meglátogatom és ennyi elég is. Nincs meg a közös " frekvencia " közöttünk, ami azért érdekes mert anya-gyerek kapcsolat van még is...
De ne bánkódj, sok ilyen ember van, ezekkel nem kell foglalkozni :) éld az életed
11: Nem verem/vertem a gyereket. Ha elolvastad, írtam, hogy ez volt első és utolsó alkalom. Én nem vertem meg, hanem meglegyintettem.
12: Én vagyok a főnök, de nem ez volt a lényeg a helyzetben.
13: Nem verem a nyálam. 3 gyereket neveltem fel tisztességben, mindegyiküknek normális élete van. Már mindhárman felnőttek, rendszeresen összejárunk. Mi ezen a történeten csak nevetni szoktunk, ha előkerül egy-egy családi történet meséléskor. Az érintett "gyerek" is :)
Mindenki: Ha ő, az érintett nem háborodik fel ezen, akkor nektek semmi jogotok hozzá.
Ugyanannyira van jogunk/közünk leírni a véleményünket mint neked "kedves" anyuka!
És ha valahova írsz valamit akkor számíts arra hogy bizony kapni fogsz hideget és meleget egyaránt!
15:
Véleményt lehet írni, felháborodni nem kell, hiszen akit érint az sem háborodott fel, hanem rájött, hogy hülyeséget csinált. Egyébként kb. 23 éve történt, úgyhogy kiderült volna, ha ezért megharagudott volna rám, de nem így történt.
Egyébként kedves apuka vagyok, de nem ez a lényeg :)
Apuka vagy anyuka, ez mindegy is.
Miből veszed hogy azért nem írt a kérdező mert "rájött hogy hülyeséget csinált" ? Mert nálam is sokszor van úgy hogy kiírok egy kérdést, és csinálom tovább az aznapi teendőimet, és majd valamikor később, este, vagy másnap reagálok.
"Miből veszed hogy azért nem írt a kérdező mert "rájött hogy hülyeséget csinált" ?"
A gyerekem jött rá, hogy hülyeséget csinált anno, nem a kérdező :DDD
Akkor is érthetetlen a dolog. Főnök vagy, megteheted, hogy csapot papot ott hagyva lelépsz, hogy a gyermeket megverd, megkínozd mert kicsit szemtelenkedett.
Mindenki ember, hibázunk. Ezzel Te is nagyot hibáztál, és az az érthetetlen, hogy ezt büszkén még postolod is.
Üdv, egy alkalmazottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!