Mit lehet tenni, hogy buta voltam, és megadtam valakinek a telefonszámomat, aki azóta folyamatosan szó szerint zaklat? Le lehet tiltani valahogy, hogy ne tudjon hívni/írni?
Mi az amit szeretne tőled?
Mert ha összeszeretne jönni veled, mond neki, hogy van már barátod, ha pedig zaklat jelentsd fel, és kérjél távoltartási végzést. Ki tudja amúgy milyen beteg állattal találkoztál, látszik a viselkedésén, hogy nem 100-as így ne vedd félváról az egészet.
Nem veszem félvállról, ezért szeretném letiltani.
Fogalmam sincs, mit szeretne ténylegesen tőlem, de pl. közölte, hogy "találkozunk, aztán feleségül jössz hozzám, és gyerekeket szülhetsz nekem." - Először azt hittem, viccel, de aztán kiderült, hogy ezt teljesen komolyan gondolta...
Nem, egyáltalán nincs szó semmi ilyesmiről! Együtt voltubk egy rendezvébyen, csinált a telefonjával egy csoportképet, amit viberen küldött el mindenkinek. Ezért adtam meg, amúgy akkor még normálisnak tűnt. Szóban is megmondtam neki még ott, hogy párom van, max. haverkodni vagyok hajlandó. Egy percig sem hitegettem.
De a kérdésemre senki sem tud válaszolni??? Samsung Galaxy S4-em van. Lehet rajta számot tiltani? Viberen és whatsappon már sikerült, de a rendes telefonon még hívogat.
Tessék [link]
Bár elég lett volna beírnod a google playsbe, hogy Call Blocker.
Egy zöld pacsit nyomjál azért erre a posztra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!