Mit lehet tenni, hogy buta voltam, és megadtam valakinek a telefonszámomat, aki azóta folyamatosan szó szerint zaklat? Le lehet tiltani valahogy, hogy ne tudjon hívni/írni?
Valamiért csak rád szállt!
Persze lehet pedofil elmebeteg is! Vagy egy szerencsétlen akinek esélyt lebegtettél aztán elvetted és nem érti meg.
Utoljára vagyok hajlandó leírni, hogy semmiféle "esélyt" nem "lebegtettem" meg előtte!
Együtt voltunk egy kb. 600 fős rendezvényen, beszélgettünk (többen, nemcsak ketten!) vele, mert külföldi, és segítettünk neki. (Csak angolul beszél, a szervezők pedig többnyire magyarul mondtak mindent.)
Készített egy csoportképet, és mondta, hogy viberen elküldi mindenkinek. Többen is megadtuk a számunkat ezért egymásnak.
Nem tudom, a többieket is zaklatja-e. Lehet, hogy nem csak engem hívogat azóta.
Amúgy 30 éves vagyok, szóval aligha jelenti ez, hogy pedofil.
Ja, és mint kiderült, náluk a nők csak arra jók, hogy feleségek és anyák legyenek, a férfiaknak meg harminc felett házasodni KELL, ezért gondolta, hogy majd milyen jó megoldás lesz, ha mi ketten összeházasodunk. Állítása szerint amúgy sem normális, hogy 30 évesen hajadon vagyok, és a karrieremre koncentrálok.
(Afrikai...)
Azt hiszem, talán sikerült. Legalábbis tegnap óta nem jött hívás... Beállítgattam mindent a telefonomon, ami tiltásnak tűnt, szóval úgy tűnik, sikerülhetett.
Remélem. Még sosem kerültem korábban ilyen helyzetbe; igen kínos. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!