Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, hogy buta...

Mit lehet tenni, hogy buta voltam, és megadtam valakinek a telefonszámomat, aki azóta folyamatosan szó szerint zaklat? Le lehet tiltani valahogy, hogy ne tudjon hívni/írni?

Figyelt kérdés
Állandóan jönnek tőle az üzenetek, tele vagyok nem fogadott hívásokkal, és nemcsak a telefonon, hanem viberen és whatsapp-on is... Egyszerűen nincs nyugtom tőle. Állandóan ír, és könyörög, hogy vegyem fel, már nem tudom, mit tehetnék... Félek tőle, komolyan...

#telefonos zaklatás #szám letiltás
2015. jún. 9. 20:50
1 2
 11/15 anonim válasza:

Valamiért csak rád szállt!

Persze lehet pedofil elmebeteg is! Vagy egy szerencsétlen akinek esélyt lebegtettél aztán elvetted és nem érti meg.

2015. jún. 11. 14:15
 12/15 A kérdező kommentje:

Utoljára vagyok hajlandó leírni, hogy semmiféle "esélyt" nem "lebegtettem" meg előtte!

Együtt voltunk egy kb. 600 fős rendezvényen, beszélgettünk (többen, nemcsak ketten!) vele, mert külföldi, és segítettünk neki. (Csak angolul beszél, a szervezők pedig többnyire magyarul mondtak mindent.)

Készített egy csoportképet, és mondta, hogy viberen elküldi mindenkinek. Többen is megadtuk a számunkat ezért egymásnak.

Nem tudom, a többieket is zaklatja-e. Lehet, hogy nem csak engem hívogat azóta.

Amúgy 30 éves vagyok, szóval aligha jelenti ez, hogy pedofil.

2015. jún. 11. 15:33
 13/15 A kérdező kommentje:

Ja, és mint kiderült, náluk a nők csak arra jók, hogy feleségek és anyák legyenek, a férfiaknak meg harminc felett házasodni KELL, ezért gondolta, hogy majd milyen jó megoldás lesz, ha mi ketten összeházasodunk. Állítása szerint amúgy sem normális, hogy 30 évesen hajadon vagyok, és a karrieremre koncentrálok.

(Afrikai...)

2015. jún. 11. 15:35
 14/15 anonim válasza:
Akkor szívás. próbáld meg tiltani mindenhonnan ahol kapcsolatba tud lépni veled. Mást nem tudsz tenni.
2015. jún. 11. 15:55
 15/15 A kérdező kommentje:

Azt hiszem, talán sikerült. Legalábbis tegnap óta nem jött hívás... Beállítgattam mindent a telefonomon, ami tiltásnak tűnt, szóval úgy tűnik, sikerülhetett.

Remélem. Még sosem kerültem korábban ilyen helyzetbe; igen kínos. :S

2015. jún. 11. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!