Itt gyakorin, tényleg ennyire gyakori, hogy eltűnnek szó nélkül az emberek?
Egyre gyakrabban tapasztalom, hogy beszélgetek lányokkal, halad is szépen a dolog jönnek maguktól témák, akár órákat is beszélünk naponta, ez tart pár napot, túl vagyunk a képcserén is, megfelenénk egymásnak (pedig nem vagyok 10/10), aztán pár nap múlva, se szó se beszéd, nem jön válasz. Várok napokat, estleg írok még, hátha, de semmi.
Ez itt így megy, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
És akik ezt csinálják, ők ezen mit nyernek, hogy mikor kezd már kötődni az ember, eltűnnek?
Ott már egy másik emberrel vitázol, én kiszálltam, hatalmas legyintések közepette :D Ne zavarjon hogy ez az ismerkedés kategória, és itt tényleg baromi sokan ismerkedni vannak. Sőt konkrétan kapcsolatok, házasságok is születtek a gykról bőven, meg rengeteg dugás, még a normálisabb időkből, amkor nem volt tele ennyi hazug, szar alakkal az oldal. A lényeg hogy te kijelented hogy itt mindenki nyuggeres smalltalkoló, és akkor az úgy van :D
A hitelességről már nem is beszélve, hogy akadnak itt olyan elmebeteg nők, akik előző nap még képesek halálos szerelmet hazudni és jajj találkozzunk azonnal, aztán másnap hogy csak barátkoztak végig, sőt a pasi a semmitől kattant rá, tiszta pszicho. Meg a csaj keresi, húzza az agyát, írogat neki, de szerinte a pasi zaklatja.
Na ezért fölös itt bármi vita. Ezek sokszor halálosan el is hiszik, amit mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!