Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Itt gyakorin, tényleg ennyire...

Itt gyakorin, tényleg ennyire gyakori, hogy eltűnnek szó nélkül az emberek?

Figyelt kérdés

Egyre gyakrabban tapasztalom, hogy beszélgetek lányokkal, halad is szépen a dolog jönnek maguktól témák, akár órákat is beszélünk naponta, ez tart pár napot, túl vagyunk a képcserén is, megfelenénk egymásnak (pedig nem vagyok 10/10), aztán pár nap múlva, se szó se beszéd, nem jön válasz. Várok napokat, estleg írok még, hátha, de semmi.

Ez itt így megy, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

És akik ezt csinálják, ők ezen mit nyernek, hogy mikor kezd már kötődni az ember, eltűnnek?

nov. 27. 19:57
1 2 3 4 5
 31/47 anonim válasza:

"szándék kérdése, aha..

a gyakori kérdések megjegyez, figyeli az ip címet és nem enged regisztrálni. Képzeld, a mostani fiókomat kb 2 napja regisztráltam mert most vettem egy új laptopot és így már engedte:) az előző profilomra pedig egyáltalán nem emlékszem, nemhogy az emberekre, akikkel beszélgettem.."

Tipikus női üres magyarázkodás. Ha valóban fontos lett volna az illető, akkor szólsz egy ismerősödnek, aki nálad jobban ért hozzá, hogy ugyan, segítsen már törölni a sütiket és megváltoztatni az ip címet. Vagy átrohansz egy barátnődhöz regisztrálni, esetleg kölcsönkéred a telefonját és még hosszasan sorolhatnám a lehetőségeket.

De nem, neked kényelmesebb volt ghostingolni.

dec. 1. 06:48
 32/47 anonim válasza:

Ennyi. Én is inkább a szegény levelezőpartnereit sajnálom. Mindenki zsebében ott a mobil, sőt a többség majom módon éjjel nappal azon csüng, még az utcán is. Ha kérdezőt letiltja a gép, előkapja a mobilt, és regel egy újat onnan. A szándék így is megvolt rá, csak megvárta az új gépet. Közben ha használja az eszét...

Bár igazából már mindegy, mert teljesen szándékosan ghostingol a többség. Elérték, hogy ez a beteg és szánalmas, gerinctelen viselkedés legyen az alap, az átlag, a tolerálandó. Hát szerintem meg rohadjanak meg mind! :D

dec. 1. 10:35
 33/47 anonim válasza:
Vagyis bocs kérdező, nem kérdezőt. Hanem a válaszolót, akiről most beszélünk épp.
dec. 1. 10:36
 34/47 anonim válasza:

Ez pedig tipikus férfi magyarázkodás:D kb saját magatokat/egymást mélytrkozzátok.

Amúgy szerintem egyikőjük sem halt bele, hogy eltűnt egy gyk-s idegen, akivel max 1 hónapig beszéltek.

Engem is ghostingoltak már, de hát ez van.. nem voltak az életem részei, ahogy én se nekik.

dec. 1. 16:33
 35/47 anonim válasza:

Ez meg a tipikus női sunyi, gerinctelen, felelősségvállalás teljes hiánya? Tudjuk, te csak a körülmények áldozata voltál, sőt nem is a ghostingolt partnereid az áldozatok, hanem te.

Te inkább ne is legyél soha senkinek az életének a része. Úgyis magadat imádod a legjobban, szóval maradj magadnak!

dec. 1. 16:42
 36/47 anonim válasza:
Egyáltalán nem tartom magam áldozatnak :"D de őket se, mert ez csak egy semmi oldal, semmi emberekkel.. itt nem lesz senki se áldozat.
dec. 1. 16:48
 37/47 anonim válasza:

Ezt majd mondd akkor, ha lesz az életedben legalább egyszer is olyan, akiről érzed hogy mennyire hasonlóak vagytok, hogy mennyire jó párod, és hogy ő is látszólag így érzi mert pontosan ezt mondja, és így viselkedik. Aztán paff, eltűnik egy ponton, aztán várakozz, reménykedj, esetleg írj hogy mi baj. Arról már nem is szólva, ha férfiként tettél róla hogy tökéletes legyen az ismerkedés vagy akár a randik, és lenyűgözd vele. Ja nektek az semmi, az alap, az jár.

De vágom nőként ez semmi, tucatjával állnak sorba a simpek, meg a fuckboyok. Szóval inkább úgy mondom zúgj bele egy olyanba, aztán megdug és elhajt, és mit vagy úgy oda hát ez csak szex volt, élvezted te is, nincs áldozat :D

dec. 1. 17:08
 38/47 anonim válasza:

könyörgöm, ne légy már ennyire hülye...

Van olyan, aki itt gyk-n próbál csajozni, pasizni? Mert én egyáltalán nem úgy beszélgettem emberekkel, még csak nem is baráti szinten, hanem úgy, mintha pl a villamoson ülve társalognál egy nénivel mert unatkozol.. De azt hiszem, ezt a legelső hozzászólásomban már leírtam, hogy nem kapcsolatot kerestem.. Tök random hülyeségekről váltottunk pár levelet, mindenféle mélység nélkül.. Ezért nem fogom magam ostorozni életem végéig. Nyilván, ha már érzelmi száll lett volna a dologban vagy esély egy új barátságra, akkor nem hagyom annyiban, de annyira felszínes és jelentéktelen beszélgetések voltak azok, mint most ez kettőnk között.

dec. 1. 17:16
 39/47 anonim válasza:
szál
dec. 1. 17:18
 40/47 anonim válasza:
38. Látszik hogy mai "nő" vagy. Ennyi marhaságot és szánalmas dolgot összehordani csak ti tudtak. Nem az vagyok akinek eddig válaszolgattál de hihetetlen látni hogy milyen rohadt sötét vagy.
dec. 1. 17:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!