Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Itt gyakorin, tényleg ennyire...

Itt gyakorin, tényleg ennyire gyakori, hogy eltűnnek szó nélkül az emberek?

Figyelt kérdés

Egyre gyakrabban tapasztalom, hogy beszélgetek lányokkal, halad is szépen a dolog jönnek maguktól témák, akár órákat is beszélünk naponta, ez tart pár napot, túl vagyunk a képcserén is, megfelenénk egymásnak (pedig nem vagyok 10/10), aztán pár nap múlva, se szó se beszéd, nem jön válasz. Várok napokat, estleg írok még, hátha, de semmi.

Ez itt így megy, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

És akik ezt csinálják, ők ezen mit nyernek, hogy mikor kezd már kötődni az ember, eltűnnek?

nov. 27. 19:57
1 2 3
 21/30 anonim válasza:

Sajnos, általános jelenség. Szerintem két oka van.

Egyrészt, túl nagy a választék. Másrészt, alapvető intelligencia hiánya.

Az ilyen lányok eltűnését, nem biztos, hogy sajnálni kell!

nov. 28. 15:06
 22/30 anonim válasza:
Nekem vagy 4 itteni nő úgy tűnt el egy idő után szó nélkül, hogy még az ismerkedésünk elején kiemelte, hogy mennyire taszítja őket a ghosting, és hogy ők aztán soha. Sőt, ők az áldozatok, akiket mindenki otthagy. És még csak nem is ők voltak a legrosszabbak, messze nem!
nov. 28. 17:43
 23/30 A kérdező kommentje:

22-es

Az úgy konkrét, sajnálom!

nov. 28. 17:46
 24/30 anonim válasza:
Hát elég abszurd valóban. Igazából csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy itt (és talán már mindenhol máshol is online) lassan azt se szabad elhinni, amit kérdeznek. Vagy legalábbis erős fenntartásokkal kell kezelni. És sose pakolj bele több energiát, mint amennyit nem félsz elbukni, ha a másik fél majd gerinctelen sunyi féreg módjára szó nélkül eltűnik, miután heteken át udvaroltatott magának, vagy másképp érte el amit tőled épp akart.
nov. 28. 17:50
 25/30 anonim válasza:
6#: Jól írod: vannak olyanok is, akiknek ez jó móka. Valójában az ilyenek szerintem burkoltan homik...
nov. 28. 18:06
 26/30 anonim válasza:
24. A nők meg felvannak háborodva ha egy férfi több nővel beszélget egyszerre.Közbe egyrészt a nők is ezt csinálják másrészt miért szivatná magát valaki azzal hogy 1 nővel beszélgessen csak akár hónapokon keresztül és utána pofára esik akkor hónapokat vett el az életéből mégha közben mással is beszélget akkor ha az egyiknek vége ott van a másik és még időt se vesztettél annyira.
tegnapelőtt 16:50
 27/30 anonim válasza:
26 hat ja tökre igaz
tegnapelőtt 16:53
 28/30 anonim válasza:
Olyan is történhetett akár, hogy egyikőjüket (vagy többet) tiltott a gyakori! Én is beszélgettem már itt több emberrel (nem kapcsolat keresésből) és egy válaszom miatt tiltotta az oldal az előző profilom és senkinek nem tudtam leírni, hogy bocs, nem eltűntem, hanem tiltott ez a sz.. oldal.. sokáig őröltem magam miatta, hogy nem tudtam megmagyarázni
tegnap 13:42
 29/30 anonim válasza:
Csak szándék kérdése tudod. Mivel ide tudtál újra írni, ezért feltételezem újra regeltél. A profilok megvannak, simán ráírhatsz az új profilodból is. Vagy beírhatsz a kérdés alá ahol megismerkedtetek, hogy mi történt. Meg rengeteg ember úgy tűnik el, hogy átmentek másik felületre. Aztán szándékosan ghostingol vagy tilt, akár egyik napról a másikra.
tegnap 14:02
 30/30 anonim válasza:

szándék kérdése, aha..

a gyakori kérdések megjegyez, figyeli az ip címet és nem enged regisztrálni. Képzeld, a mostani fiókomat kb 2 napja regisztráltam mert most vettem egy új laptopot és így már engedte:) az előző profilomra pedig egyáltalán nem emlékszem, nemhogy az emberekre, akikkel beszélgettem..

tegnap 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!