Itt gyakorin, tényleg ennyire gyakori, hogy eltűnnek szó nélkül az emberek?
Egyre gyakrabban tapasztalom, hogy beszélgetek lányokkal, halad is szépen a dolog jönnek maguktól témák, akár órákat is beszélünk naponta, ez tart pár napot, túl vagyunk a képcserén is, megfelenénk egymásnak (pedig nem vagyok 10/10), aztán pár nap múlva, se szó se beszéd, nem jön válasz. Várok napokat, estleg írok még, hátha, de semmi.
Ez itt így megy, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
És akik ezt csinálják, ők ezen mit nyernek, hogy mikor kezd már kötődni az ember, eltűnnek?
Én is tűntem már el pasikent 😂
A nő normálisnak tűnt, de kiderült, hogy itt kamu néven van fent + férjnél van.. hát köszi 😂
3 hónap után írogatás után szó nélkült tűnt el a férfi. Az elején megbeszéltük, hogy ha megunjuk a másikat vagy bármi, akkor azt jelezzük a másik felé.
De ezt elfelejtette 😞
#16 köszönöm az együttérzést!
A szomorúság hamar elmúlott, inkább csalódott vagyok, hogy nem vagyok jó emberismerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!