Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Itt gyakorin, tényleg ennyire...

Itt gyakorin, tényleg ennyire gyakori, hogy eltűnnek szó nélkül az emberek?

Figyelt kérdés

Egyre gyakrabban tapasztalom, hogy beszélgetek lányokkal, halad is szépen a dolog jönnek maguktól témák, akár órákat is beszélünk naponta, ez tart pár napot, túl vagyunk a képcserén is, megfelenénk egymásnak (pedig nem vagyok 10/10), aztán pár nap múlva, se szó se beszéd, nem jön válasz. Várok napokat, estleg írok még, hátha, de semmi.

Ez itt így megy, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

És akik ezt csinálják, ők ezen mit nyernek, hogy mikor kezd már kötődni az ember, eltűnnek?

nov. 27. 19:57
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Lehet túl sokat írok, de csak azért mert örülök, ha valaki szán rám pár órát naponta, és szeretném viszonozni. Meg lehet túl hamar el is kezdek kötődni sajnos.
nov. 27. 20:29
 12/30 anonim válasza:
Az lehetséges🙂
nov. 27. 20:40
 13/30 anonim válasza:

Én is tűntem már el pasikent 😂

A nő normálisnak tűnt, de kiderült, hogy itt kamu néven van fent + férjnél van.. hát köszi 😂

nov. 27. 20:42
 14/30 anonim válasza:
Mindennapos ez. A másik unalmassá válik, nincs az embereknek kitartása ahhoz, amit elkezdtek, nem gondolja alapból komolyan a dolgokat=>nincs felelősségvállalás. Ezek lehetnek kb. az okok.
nov. 27. 22:29
 15/30 anonim válasza:

3 hónap után írogatás után szó nélkült tűnt el a férfi. Az elején megbeszéltük, hogy ha megunjuk a másikat vagy bármi, akkor azt jelezzük a másik felé.

De ezt elfelejtette 😞

tegnapelőtt 08:38
 16/30 A kérdező kommentje:
15-ös sajnálom nagyon, azért ez már elég sok idő, biztos nagyon szomorú lehetsz akkor. 🙁
tegnapelőtt 08:40
 17/30 anonim válasza:

#16 köszönöm az együttérzést!

A szomorúság hamar elmúlott, inkább csalódott vagyok, hogy nem vagyok jó emberismerő.

tegnapelőtt 08:43
 18/30 A kérdező kommentje:
Én is régen azt hittem az vagyok, bár ezek után amik itt történnek komoly kétségeim vannak, másokban és magamban is.
tegnapelőtt 08:45
 19/30 anonim válasza:
Ez még régen is parasztság volt. Ha nekem nem jön be valaki vagy azt akarom hogy ne írjon többet, akkor megírom neki és ennyi, ez a minimális korrektség.
tegnapelőtt 11:15
 20/30 anonim válasza:
Kelemen?
tegnapelőtt 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!