Itt gyakorin, tényleg ennyire gyakori, hogy eltűnnek szó nélkül az emberek?
Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban tapasztalom, hogy beszélgetek lányokkal, halad is szépen a dolog jönnek maguktól témák, akár órákat is beszélünk naponta, ez tart pár napot, túl vagyunk a képcserén is, megfelenénk egymásnak (pedig nem vagyok 10/10), aztán pár nap múlva, se szó se beszéd, nem jön válasz. Várok napokat, estleg írok még, hátha, de semmi.
Ez itt így megy, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
És akik ezt csinálják, ők ezen mit nyernek, hogy mikor kezd már kötődni az ember, eltűnnek?
ma 19:57
1/14 anonim válasza:
Mind eltűnt itt is pedig jóképű vagyok
ma 20:01
2/14 A kérdező kommentje:
1-es
Sajnálom. 🙁
ma 20:02
3/14 anonim válasza:
Gyakorlatilag az egész neten ez megy. Nem vagy több számukra, mint unaloműző, gyakorlatilag csak időtöltésre használnak téged. Már annak is örülni kell, ha képesek témákat felhozni, a többség csak tőmondatokban kommunikál, és csak válaszolgat, de semmi több. Még ha jól is indul egy beszélgetés, akkor sem jelentesz nekik semmit. Jönnek a mindennapi problémák, és elfelejtkeznek rólad, vagy nem jössz be nekik külsőre, vagy beszarnak attól, hogy idővel ki kellene mozdulniuk a komfortzónájukból, és találkozniuk kellene veled, ezért kihátrálnak. Szélsőséges esetben olyan is lehet, hogy valójában egy pasival beszélgették, vannak olyanok, akik egy komplett élettörténetet is fel tudnak építeni, és azt a hitet keltik benned, hogy tényleg nők.
ma 20:05
4/14 A kérdező kommentje:
3-as
Igen, egyszer már olyan is volt, az nem csak rosszul esett, de nagyon dühített is utána.
ma 20:07
5/14 anonim válasza:
Igen, mivel valószínűleg nem is lányok.
ma 20:07
6/14 anonim válasza:
#4: Sajnos jó pár ilyen rohadék van, valószínűleg szórakoznak, vagy esetleg erre gerjednek. Régen még legalább odáig el tudtam jutni, hogy pár lánnyal találkoztam, utána már csak odáig, hogy átmentünk pl. Fb-ra, utána meg már kb. semeddig. Pedig normális, udvarias, érdeklődő voltam, volt, aki meg is jegyezte, hogy végre egy normális férfi, aztán ezzel a lendülettel el is tűnt. Volt, hogy találkozni akartam volna velük, de semmi. Egy ideig azzal próbálkoztam, hogy lassabban haladok, megpróbálom "megpuhítani" őket, éreztetni azt, hogy érdekelnek, és hogy nem vagyok vadember, de minden hiába. A 3-as voltam.
ma 20:12
7/14 anonim válasza:
Tenyleg nagyon gyakori.
ma 20:16
8/14 anonim válasza:
Ez a pasikra is igaz. Tapasztaltam már, nőként.
ma 20:17
9/14 A kérdező kommentje:
8-as
Sajnálom. Én még sosem tűntem el, inkább időnként túl sok is vagyok lehet 🤣
ma 20:19
10/14 anonim válasza:
Mért gondolod, hogy sok vagy?
ma 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!