Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 25 éves, káros szenvedélyektől...

25 éves, káros szenvedélyektől mentes, reménytelenül romantikus férfi keresi élete párját. Itt vagy?

Figyelt kérdés

Nem vagyok 10/10-es külsejű, de sokak szerint jóképű vagyok. Nagyjából átlagos a keresetem. Hobbikat illetően szeretek olvasni és biciklizni. Egyetemen egy majort végeztem, nem diplomáztam le.

Sokaknak nem lesz szimpatikus, hogy ezt ide leírom, de alapfeltétel számomra az ártatlanság. Ha már lefeküdtél valakivel, vagy küldözgettél magadról meztelen képeket, akkor csak időpazarlás lenne, hogy rám írj, ezért is írom ide ezt előre le.

Egy olyan kisasszonyt keresek, aki szeretni akar, és szeretve lenni. Aki lesz az én napsugaram ebben a szürke világban, és akinek jobbá tehetem a napját azzal, hogy megnevettetem.

Nem sok esélyt látok rá, hogy itt vagy, de nem kerül semmibe kiírni ezt a kérdést, szóval itt vagyok. Ha engen keresel, akkor írj.

nov. 18. 06:06
1 2 3 4 5
 41/50 anonim válasza:
Ez nem ismerkedős oldal, és ha itt ismerkedsz az már régen rossz...
nov. 21. 21:57
 42/50 anonim válasza:

16

Szerintem kb ugyanolyan szinten vagy, mint a kérdező

dec. 5. 18:12
 43/50 anonim válasza:

Én is érintetlen csajt szeretnék magamnak, de úgy hogy én is szűz vagyok még (persze ezt bizonyítani nem igazán tudom). Szóval szerintem így korrekt lenne.

Sajnos sok (buta) lány szerint ez taszító, de az a helyzet, hogy nem is értik az egészet. Hiába magyaráztam el, hogy nem a szüzessége az egyetlen értéke neki, hanem minden más is csak az az elsődleges szempont nekem. Hát eddig nem hozott össze a sors olyan lánnyal, aki ugyanúgy szűz párt szeretne. Nem csak egyszeri alkalomra, hanem komoly kapcsolatra és a szüzességre úgy tekintünk, mint egy ajándékra, amit egymásnak adunk miután meggyőződünk róla, hogy tényleg egymáshoz valók vagyunk és csakis egymással akarunk szexelni. Nem tudom ebben mi a tárgyiasítás, mert evvel az erővel az is az, ha azt mondja valaki pl. nőként, hogy nem kell neki 180 cm alatti férfi. Ezek csak szempontok és ezt nem bizonyítja jobban más, mint az, hogy én magam is ignoráltam már szűz lány (nem a kinézete miatt), mert egyszerűen nagyon távolinak éreztem lelkileg magam tőle.

jan. 4. 15:03
 44/50 anonim válasza:

43-as jó, de onnantól, hogy nem lesz se ő, se te szűz, mi lesz az elsődleges szempont? A szüzesség egy pillanatnyi állapot, ezt keresni egy kapcsolatban nem a tartósságra utal. Ha neked az az elsődleges, hogy szűz legyen, akkor hogy maradnál kapcsolatban mellette?

"Sajnos sok (buta) lány szerint ez taszító, de az a helyzet, hogy nem is értik az egészet." Ez meg eléggé red flag. "Nem ért egyet velem = buta."

jan. 4. 15:22
 45/50 anonim válasza:

44es, had tisztázzam, nem azt mondta hogy buta aki nem ért egyet vele, hanem aki nem érti és elitéli, rájuk mondta.

Megértem ha nem tetszik neki hogy a nőjébe más is beleélvezett, ez nekem sem annyira tetszik, nem azért mert tárgyiasítok, hanem finnyás vagyok más pasikra akik össze péniszezték őt és ezt elképzelni kellemetlen, de amúgy nem szüzet akarok, csak rossz belegondolni hogy régen egy pasi össze fröcskölte a asszonyomat. Na mindegy.

jan. 4. 15:32
 46/50 anonim válasza:

44-es:

Semmi, mert akkor már egymásba szerettünk (elvileg) és nem kell újabb indok, hogy együtt is maradjunk. Ponthogy komoly szándékra utal, mert egy kiválasztott a sok közül, akinek adom a szüzességem, hisz csak egyvalakinek adhatom oda. Úgyhogy nem is magán a szüzességen van a hangsúly, hanem, hogy kinek adom és ezzel tisztelem meg őt. Igen szűzek már nem leszünk amint szexeltünk, de még mindig csak egymásé voltunk/leszünk és ez valójában a lényeg.

Én megelékszem egyetlen nővel egész életre, ha megtalálom azt, aki partner ebben.

jan. 4. 20:10
 47/50 anonim válasza:
Az a baj itt sok mindenki összekeveri meg összevonja a szerelmet a szexel, pedig mára a kettő két különbőző dolog lett. Régebben volt egy olyan időszak amikor komolyan vették a katolikusok, de mára kevesen vannak akik e miatt a vallás miatt házasságig nem csinálják. Szűznek maradni nehéz és megtalálni életed párját 20 évesen sem könnyű, ezérthát nem elvárható a szüzesség és bizony egy nagyon ritka dolog. Majdnem mindenki szeret szexelni és fiatalon ha van lehetőség rá meg is teszik az emberek vágyból vagy kíváncsiságból viszont nagyon nagyon ritkán teszik az életre szóló szerelem miatt, hiszen az esetek nagy részében nem illik össze az a két ember akik 2 hónapig azthitték "örökre egymásié" lesznek. Férfitől és nőtöl is nehezen elvárható a szüzesség, ha mindkétfélnek sikerül türtőztetiük magukat és életre szóló házasságra adják a fejüket az egy nagyon szép dolog, de valljuk be elöbb nyer az ember 10.000.000Forintot Tippmixen, mint hogy ez megtörténjen.
jan. 6. 20:53
 48/50 anonim válasza:

47

Igaz szeretetben élő ember nem szexel csak kizárólag szorongásból, mert ugyebár itt arról beszélsz, hogy vannak testi vágyak. Igen, de ha tudnánk mi az igaz szeretet, akkor nem csinálnánk olyannal, akihez csak testileg vonzódunk. Na meg bármennyire is szerelmesek vagyunk várnánk azért a testi érintkezéssel, mert nem ez a legfontosabb vagy legalábbis a legelső szempont. Szóval attól, hogy ez a tedencia, még egyáltalán nem egészséges. Gondoljunk csak bele, ha nem lenne semmilyen fogamzásgátló/óvszer, akkor mennyire máshogy állnánk egymáshoz, de legfőképp a szexhez. Nagyon, mert szó szerint élet/halál kérdése lenne!

jan. 7. 17:04
 49/50 anonim válasza:
#48 Ugyan, a szeretet és a szex az nagyon más, és lehet szexelni szeretet nélkül is, de ez egyéni preferencia ki, hogyan szereti. Bizony vannak akik szeretnek szexelni, vannak akik ebből élnek stb, tehát egyátalán nem kell hozzá szerelmesnek lenni, de nyilván úgy egy másik szerepet tölt be és más érzés.
jan. 8. 00:05
 50/50 anonim válasza:

48

Butaság. Mint írtam, ha nem lehetne következmények nélkül szexelni, akkor teljesen más lenne az ezzel kapcsolatos kultúra. Szóval ez egy mesterségesen létrehozott és fenntartott állapot, társadalmi szinten. Minden rossz irányba halad egyébként az emberiség szintjén, aki ezt nem látja az vak, vagy inkább csak ebben szeret(ne) tetszelegni, mert neki épp kedvez valamilyen szinten. Hosszú távon viszont mindenki kárát fogja látni, szerintem. Mindegy...

jan. 8. 08:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!