25 éves, káros szenvedélyektől mentes, reménytelenül romantikus férfi keresi élete párját. Itt vagy?
Nem vagyok 10/10-es külsejű, de sokak szerint jóképű vagyok. Nagyjából átlagos a keresetem. Hobbikat illetően szeretek olvasni és biciklizni. Egyetemen egy majort végeztem, nem diplomáztam le.
Sokaknak nem lesz szimpatikus, hogy ezt ide leírom, de alapfeltétel számomra az ártatlanság. Ha már lefeküdtél valakivel, vagy küldözgettél magadról meztelen képeket, akkor csak időpazarlás lenne, hogy rám írj, ezért is írom ide ezt előre le.
Egy olyan kisasszonyt keresek, aki szeretni akar, és szeretve lenni. Aki lesz az én napsugaram ebben a szürke világban, és akinek jobbá tehetem a napját azzal, hogy megnevettetem.
Nem sok esélyt látok rá, hogy itt vagy, de nem kerül semmibe kiírni ezt a kérdést, szóval itt vagyok. Ha engen keresel, akkor írj.
Persze, hogy nagyon negatív. Valami oka van, hogy név, arc nélkül kell neki ismerkedni, nincs egy olyan valóságos közege, ahol jól érzi magát, mennek programokra.
Aki ide kérdést ír ki, ami nem technikai, azoknak kivétel nélkül el kellene járni pszichoterápiára, segítő csoportokba. Mert nincs intim lelki kapcsolata. Ez pedig tragédia. Főleg ilyen torz társadalmi elvárásokkal.
Ott van az egyház, bibliai foglalkozások, sok fiatal jár oda, máris lenne egy szűz közege.
Hadd írjak egy tanácsot: kevés dolog olyan taszító egy nőnek, mint egy olyan férfi, aki a szüzességet értéknek és nem állapotnak tekinti. (Különösen ha az adott férfi már nem szűz.) Több férfit utasítottam el csak azért, mert nekik feltétel volt a szüzesség. Ne haragudj, de undorító, amikor valaki úgy tekint egy nőre, mint egy egyszerhasználatos tárgyra.
Olyan megkönnyebbülés volt, amikor a mostani párom, amikor a kapcsolatunk elején elmondtam, hogy szűz vagyok, csak megvonta a vállát, hogy őt ez pont nem érdekli. Így viszont csak jobban figyelt arra, hogy az első közös alkalmunk különleges legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!