Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 25 éves, káros szenvedélyektől...

25 éves, káros szenvedélyektől mentes, reménytelenül romantikus férfi keresi élete párját. Itt vagy?

Figyelt kérdés

Nem vagyok 10/10-es külsejű, de sokak szerint jóképű vagyok. Nagyjából átlagos a keresetem. Hobbikat illetően szeretek olvasni és biciklizni. Egyetemen egy majort végeztem, nem diplomáztam le.

Sokaknak nem lesz szimpatikus, hogy ezt ide leírom, de alapfeltétel számomra az ártatlanság. Ha már lefeküdtél valakivel, vagy küldözgettél magadról meztelen képeket, akkor csak időpazarlás lenne, hogy rám írj, ezért is írom ide ezt előre le.

Egy olyan kisasszonyt keresek, aki szeretni akar, és szeretve lenni. Aki lesz az én napsugaram ebben a szürke világban, és akinek jobbá tehetem a napját azzal, hogy megnevettetem.

Nem sok esélyt látok rá, hogy itt vagy, de nem kerül semmibe kiírni ezt a kérdést, szóval itt vagyok. Ha engen keresel, akkor írj.

nov. 18. 06:06
1 2 3 4 5
 21/42 anonim válasza:
#20-as: nyilvan nem szuz mar a kerdezo, de azert azt elvarja, hogy aki vele szoba all, az erintetlen legyen... 🥸
nov. 20. 02:42
 22/42 A kérdező kommentje:

#20 Nincs szűzhártyám, és soha nem is volt.

#21 Jaj hagyjuk már ezt a hülye logikát. Csak akkor várhatja el valaki, hogy egy nőnek nagy mellei legyenek, ha neki is azok vannak? Megannyi nő elvárja, hogy egy férfi magasabb legyen náluk. Nem egyenlőek az elvárások egyik nem részéről sem, és ez így a normális. Persze ha egy nő kis szende ártatlan fiúra vágyik, akkor nem állok az útjába, de akkor valószínűleg nem engem keres (ami teljesen rendben van).

nov. 20. 08:37
 23/42 anonim válasza:

A szüzesség annyit tesz, hogy lefeküdtél-e már mással, vagy sem. Ha te nem vagy szűz, és így magasztalod ennyire a szüzességet, az kifejezetten röhejes. Ó, a másiknak még véletlenül se legyenek korábbi kötelékei, de neked csak nyugodtan. A kétszínűséged a problémás.

(A szűzhártya szex nélkül is el tud szakadni, erre építeni felesleges. Nekem is lovaglás közben szakadt el.)

nov. 20. 08:39
 24/42 A kérdező kommentje:
#23 Ha neked problémás vagyok, akkor nem kell velem összejönnöd, ne aggódj.
nov. 20. 10:30
 25/42 anonim válasza:

Kifejthetnéd jobban a miérteket és hogy milyen vagy. Lehet én vagyok túl kiváncsi de nagyon visszafogott a kommunikációd, ez nem szimpatikus. Vagy nincs elég eszed hogy kifejezd magad jobban (pl megvédd magadat) vagy nem vagy hajlandó rá. Milyen hozzá állás ez?

Egy jó kapcsolat és minden emberi kapcsolat alapja a jó kommunikáció amid neked nincs, mert nem vagy hajlandó vagy nem vagy képes rá.

Az ismerkedéshez ennél szimpatikusabbnak érdemes lenni, eddig inkább elriasztod szerintem az embereket.

Az is volt egy kérdés mit jelent neked a reménytelenül romantikus, mert az eddigi írásaidban semmi romantikusat nem láttam... Lennél végre hajlandó jobban kifejteni milyen vagy, hogy felkeltsed az itteni nők érdeklődését?

Engem érdekelne hogy fog itt alakulni az ismerkedésed, hogyan csinálod... Ezeket nem kötekedésnek írom hanem kiváncsi vagyok.

nov. 20. 11:57
 26/42 anonim válasza:

"Csak akkor várhatja el valaki, hogy egy nőnek nagy mellei legyenek, ha neki is azok vannak?"

Ez úgy lett volna korrekt példa hogy ha egy pasi elvárja hogy a nőnek jó mellei legyenek, nőies legyen, akkor a nő elvárhatja hogy a pasi férfias legyen, izmos vagy magas.

Vagy ha nő magasabb pasit akar, a férfi pedig nála alacsonyabb nőt, így passzol a dolog.

Ha te féltékeny vagy hogy volt más férfival, nyilván ő is lehet féltékeny a te előző nődre. Ugyan úgy egy nőt is zavarhatja az ex, főleg ha túl jóban vannak.

Ettől még elvárhatod hogy szűz legyen csak nem tudom van e értelme. Semmi garanciát nem ad hogy veled marad és hűséges lesz, ha nagyon vallásos családja van ott is volt példa hogy otthagyta a férjét aki magas rangú vallási vezető.

nov. 20. 12:16
 27/42 anonim válasza:
A kérdező valószínűleg elmebeteg, nem kell vele foglalkozni, majd lesz pár hölgy aki eladja neki a szüzességét jó pénzért, de ilyen személyiséggel ami a kérdezőnek van sosem fog egy rendes lányt találni aki szeretni fogja maximum egy hasonló 70 es IQ val rendelkező NEM szűz leányzót.
nov. 20. 13:01
 28/42 anonim válasza:
Biztos örülni fog a kérdező az utóbbi kommenteknek :D
nov. 20. 14:22
 29/42 anonim válasza:

Jajj, ez nagyon joo

Írj

nov. 20. 16:01
 30/42 A kérdező kommentje:

#25 Nem azért vagyok itt hogy megvédjem a preferenciáimat. Nem fogok másra vágyni csak mert vakakinek itt gyakorin nem tetszik hogy mire vágyok. A romantikus pedig egy melléknév, javaslom hogy üsd fel valamelyik magyar lexikonban a jelentését, ha még nem ismered ezt a szót.

#26 Hol írtam, hogy féltékeny lennék bárkire? Egyébként én nem akarom megmondani egy nőnek sem, hogy mit akarjon. Már leírtam, hogy ha egy nő szende szűz fiút keres, akkor én azt tiszteletben tartom. Mindenkinek joga van a vágyaihoz.

#27 Nem kell velem foglalkozni, de azért válaszolgatsz a kérdésemre. Ez valami elképesztő.

#28 Legalább van mi lekössön munkából hazafele. :)

nov. 20. 16:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!