Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 25 éves, káros szenvedélyektől...

25 éves, káros szenvedélyektől mentes, reménytelenül romantikus férfi keresi élete párját. Itt vagy?

Figyelt kérdés

Nem vagyok 10/10-es külsejű, de sokak szerint jóképű vagyok. Nagyjából átlagos a keresetem. Hobbikat illetően szeretek olvasni és biciklizni. Egyetemen egy majort végeztem, nem diplomáztam le.

Sokaknak nem lesz szimpatikus, hogy ezt ide leírom, de alapfeltétel számomra az ártatlanság. Ha már lefeküdtél valakivel, vagy küldözgettél magadról meztelen képeket, akkor csak időpazarlás lenne, hogy rám írj, ezért is írom ide ezt előre le.

Egy olyan kisasszonyt keresek, aki szeretni akar, és szeretve lenni. Aki lesz az én napsugaram ebben a szürke világban, és akinek jobbá tehetem a napját azzal, hogy megnevettetem.

Nem sok esélyt látok rá, hogy itt vagy, de nem kerül semmibe kiírni ezt a kérdést, szóval itt vagyok. Ha engen keresel, akkor írj.

nov. 18. 06:06
1 2 3 4 5
 1/42 anonim válasza:

Én érintetlen vagyok, de ha ez neked feltétel, az még nekem is no go 🫠

Nem vagyok nyeremény, sem trófea.

nov. 18. 08:12
 2/42 anonim válasza:
Oh my God...
nov. 18. 08:40
 3/42 anonim válasza:
Ez nagyon nem szokott bejönni a szűz lányoknak/nőknek, mivel kb azt mondod hogy egyetlen értékük szüzesség tehát mintha nem is emberek lennének hanem használati tárgyak.
nov. 18. 08:54
 4/42 anonim válasza:

"Aki lesz az én napsugaram ebben a szürke világban, és akinek jobbá tehetem a napját azzal, hogy megnevettetem."

Barátom marad az incelség neked!

nov. 18. 11:28
 5/42 anonim válasza:
Micsoda romantikus férfi az, aki a nőre tárgyként tekint...
nov. 18. 11:57
 6/42 anonim válasza:
Huuu anyam, ennel 1.000x normalisabb bemutatkozasok is megvalaszolatlanul maradnak itt, nem tudom ezzel mit varsz... 😅
nov. 18. 11:58
 7/42 anonim válasza:
Szerintem neked egy hu tarsad lesz egy eleten at, mondjuk neki te vetted el a szuzesseget, es velhetoen te leszen az egyetlen farok az egesz eleteben. O nem mas, mint Marok Marcsa... 🙃
nov. 18. 12:02
 8/42 anonim válasza:
Biztos vagy benne, hogy nem.veled van a baj, ha nem találsz senkit?
nov. 18. 12:08
 9/42 A kérdező kommentje:

#1 Rendben, de akkor minek írsz a kérdés alá? Nem egymást keressük, valahogy kiheverem, hidd el. Van itt kismillió férfi, akinek ez nem feltétel, javaslom írj rájuk, válaszolj az ő kérdéseikre. Bár van egy olyan érzésem, hogy te nem ismerkedni vagy az ismerkedés kategóriában.

#6 Furcsa, én már kaptam privát üzenetet. :D

#8 Mikor mondtam, hogy nem találok senkit? Te rossz kérdésre válaszoltál szerintem.

nov. 18. 16:13
 10/42 anonim válasza:
Nem kell írnod, mert benne van a szövegben. A sorok között.
nov. 18. 16:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!