Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 25 éves férfiként milyen a...

25 éves férfiként milyen a helyzetem?

Figyelt kérdés

Szüliői segítség nélkül elértem hogy van egy jelenleg 60 M ft ot érő házam,2 M érö autóm és 3 M ft készpénzem eddig ismerkedésnél sosem mondtam hogy van házam stb.

Milyen előnyökkel jár ha ezt ismerkedéskor szóba hozom?

A külsöm átlagos vagy picit jobb

Eddig nemnagyon ismerkedtem mert 6 éves kapcsolatom volt ami viszont véget ért.

A munkám tök átlagos havi 400 ezret keresek tehát az nemnagyszám

Ezzel az anyagi helyzettel milyennek számítok?

júl. 21. 19:45
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Mivel érted el? Drogkereskedelemmel?
júl. 21. 19:53
 2/23 anonim válasza:
Havi 400bol hogy jött ez ki?
júl. 21. 20:03
 3/23 Mad Max2 válasza:
apu vette nekia házat
júl. 21. 20:12
 4/23 anonim válasza:

Engem is érdekelnének a részletek, hogyan siekrül 400 ezerből ez, bár a 3 milliós készpénz gyanús...

Mindenesetre az igazság az, hogy egy MA 60 milliót érő ingatlan nem olyan kirívó, és ismerkedésbél nem nagyon fogja hanyat vágni magát egy nő ettől.

A külsődről keveset írsz, a személyiségedről még kevesebbet.

Mindenesetre az, hogy 25 évesen párkapcsolat mellett felépítettél egy ilyen egzisztenciát, amelyet teljesen magadnak megtartottál, arra utal, hogy nem szándékozol elköteleződni. Ez valakinek vonzó, sokaknak nem annyira. Az arányokat nem tudom.

júl. 21. 20:19
 5/23 A kérdező kommentje:
Miért rugóztok ennyire hogy miből.Volt 1 cégem de becsődölt az iparág meg kiis égtem az éjjel-nappali melóból így beáltam alkalmazottnak hogy legyen egy kis nyugtom
júl. 21. 20:21
 6/23 A kérdező kommentje:

De pontosan elköteleződnék

Nyilván attól mert birtoklok egy ingatlant,autót és lesz egy barátnőm ahoz neki semmi köze

júl. 21. 20:24
 7/23 anonim válasza:
Már bocs, de hogyan? Nyilván nem lenne közöm hozzá de te írtad oda, hogy “szülői segítség nélkül”… Ha tegyük fel 16 éves korig tanköteles vagy aztán dolgozol havi 400 ért 9 éven keresztül, még az infláció meg az ingatlanárak növekedését figyelembe véve se jön ki ez az egzisztencia. És itt a 400 ezerrel volt szorozva amiből még egy rágó ára sincs kivonva. Nemhogy megélhetés vagy életvitel.
júl. 21. 20:26
 8/23 anonim válasza:

Ez úgy kamu, ahogy van!

Addig nem vagyok hajlandó elhinni, amíg nem látok hiteles dokumentumokat róla, hogy így igaz minden!

Aki céget vezet, és ilyen vagyonokra tesz szert, aztán meg belebukik, az rendszerint bukja a vagyonát is, de ha nem, akkor se áll be utána semmiképp sem ilyen lazán melózni töredék fizetésért csak a nyugiért!

júl. 21. 20:26
 9/23 A kérdező kommentje:

Értetlenek vagytok

Szóval 21 évesen csináltam egy céget ami építöiparral foglalkozott

3 évig nagyon ment megszedtem magam annyira hogy ezeket a dolgokat elérjem aztán megált a munka és 1 éve alkalmazottként dolgozok havi 400 E ft ért

8 as A vagyon nem itt kezdődik sajnos

Nem az irodába ültem mint a nagymenők hanem dolgoztam..

júl. 21. 20:32
 10/23 anonim válasza:
Hát persze pistike, hát persze. 16 évesen már a munkagépekre gyűjtöttél és kapcsolatokat építettél, hogy 3 év alatt "megszedd" magad.
júl. 21. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!