25 éves férfiként milyen a helyzetem?
Szüliői segítség nélkül elértem hogy van egy jelenleg 60 M ft ot érő házam,2 M érö autóm és 3 M ft készpénzem eddig ismerkedésnél sosem mondtam hogy van házam stb.
Milyen előnyökkel jár ha ezt ismerkedéskor szóba hozom?
A külsöm átlagos vagy picit jobb
Eddig nemnagyon ismerkedtem mert 6 éves kapcsolatom volt ami viszont véget ért.
A munkám tök átlagos havi 400 ezret keresek tehát az nemnagyszám
Ezzel az anyagi helyzettel milyennek számítok?
Engem is érdekelnének a részletek, hogyan siekrül 400 ezerből ez, bár a 3 milliós készpénz gyanús...
Mindenesetre az igazság az, hogy egy MA 60 milliót érő ingatlan nem olyan kirívó, és ismerkedésbél nem nagyon fogja hanyat vágni magát egy nő ettől.
A külsődről keveset írsz, a személyiségedről még kevesebbet.
Mindenesetre az, hogy 25 évesen párkapcsolat mellett felépítettél egy ilyen egzisztenciát, amelyet teljesen magadnak megtartottál, arra utal, hogy nem szándékozol elköteleződni. Ez valakinek vonzó, sokaknak nem annyira. Az arányokat nem tudom.
De pontosan elköteleződnék
Nyilván attól mert birtoklok egy ingatlant,autót és lesz egy barátnőm ahoz neki semmi köze
Ez úgy kamu, ahogy van!
Addig nem vagyok hajlandó elhinni, amíg nem látok hiteles dokumentumokat róla, hogy így igaz minden!
Aki céget vezet, és ilyen vagyonokra tesz szert, aztán meg belebukik, az rendszerint bukja a vagyonát is, de ha nem, akkor se áll be utána semmiképp sem ilyen lazán melózni töredék fizetésért csak a nyugiért!
Értetlenek vagytok
Szóval 21 évesen csináltam egy céget ami építöiparral foglalkozott
3 évig nagyon ment megszedtem magam annyira hogy ezeket a dolgokat elérjem aztán megált a munka és 1 éve alkalmazottként dolgozok havi 400 E ft ért
8 as A vagyon nem itt kezdődik sajnos
Nem az irodába ültem mint a nagymenők hanem dolgoztam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!